Fleecetrøjer til herrer

Populære filtre
1.232 varer

Fleecetrøjer til herrer med et aktivt liv

En varm og blød fleecetrøje er næsten uundværlig i din garderobe, hvis du opholder dig meget i det fri og holder af at være aktiv. Derfor har vi hos Zalando samlet en kollektion af de lækreste, mest praktiske og smarteste fleecetrøjer til herrer. En fleecetrøje eller fleecejakke er god påklædning forår og efterår, hvor det hverken er helt varmt eller koldt udenfor. Den kan gøre det ud for en let og luftig jakke, når du skal være aktiv for eksempel i haven, da den både luner og har gode svedtransporterende egenskaber. Fleecetrøjen er desuden virkelig rar at have på, da den føles både blød og behagelig.

Fleecejakker er bløde og holder på varmen

Siden fleecen blev opfundet i 1970’erne har materialet især været brugt i fleecejakker og fleecetrøjer. Fibrene i fleecen er bløde og varmeisolerende, og derfor er fleece populært i overgangsjakker eller som underdel og for i blandt andet skijakker og regnjakker. Fleecejakker og fleecetrøjer er desuden ekstremt populære blandt friluftsmennesker, da fleecen i modsætning til for eksempel bomuld ikke absorberer fugt. Det betyder, at fleecetrøjen virker fugtafvisende. Den bliver ikke tung af væske, hvis den for eksempel udsættes for støvregn, og den tørrer lynhurtigt efter vask. Kig ind hos Zalando og dyk ned i vores alsidige samling af fede fleecetrøjer til herrer.

Fleecetrøjer til alle mandetyper

Hos Zalando finder du fleecetrøjer til herrer, som passer til enhver stil og mandetype. Du finder naturligvis de klassiske ensfarvede fleecetrøjer i armygrønne, sorte og jordfarver eller med skovhuggerlook. Men er du mere til trendy streetwear, har vi også trøjer og jakker i lækre modefarver eller med fede prints på ryggen. For atleter og motionister findes der masser af muligheder for at klæde sig lunt på i en tyndere fleecetrøje, som er lavet til at kunne bevæge sig i. I det hele taget fører vi fleecetrøjer til enhver smag, som kan bruges både på jobbet og i fritiden.