Overtøj og frakker! Hvad tænker du? Jo, den er god nok – det er nemlig lange designs, og sortimentet med uldfrakker til herrer bringer tilmed ekstra varme på kroppen takket være lækre uldmaterialer. Frakker kan se ud på mange måder, men når de er skabt i uld, så er de både bløde, rustikke og stilfulde.

Uldfrakker til herrer sætter dagsordenen

Uld har været anvendt til tøjfremstilling i århundreder, fordi det er et rigt naturmateriale, som samtidig er effektivt til at isolere med. Kollektionerne med uldfrakker til herrer tilbydes i mange forskellige uldsorter, hvad enten det er merinould eller andre typer. De er især ideelle til de kolde sæsoner. Men vælger man en tyndere vævet model, kan den sagtens bruges til både forår og efterår. Tykkelsen og uldtypen betyder nemlig noget. Så der er masser af muligheder for at bære uldfrakke hele året rundt. Et frakkedesign er i sig selv klassik og stilskabende. Så lad dig drage med af frakkemoden til alle typer af mænd!

Flot overtøj med et klart stiludtryk

De er klassiske og altomfavnende på alle måder. Uldfrakker til herrer kan det hele, hvad man enten man opholder sig på direktionsgangen eller står til en rockkoncert på plænen. Med en skjorte samt et par nystrøgede chinos er man på vej til en jobsamtale, og kombinerer man med en hoodie og et par forvaskede jeans, står den på hygge i urbane stilarter. Tidløse farver som sort, marineblå eller grå er sikre hits, men vovede designs med tern samt mere kulørte toner tilbydes også – valget er dit.

Gå ikke glip af