Cargobukser til herrer

Populære filtre
1.060 varer

Cargobukser til herrer giver dig alt, hvad du har brug for. Den populære model, kan du kende på de store lommer på siden af benene, og de er altid designet i robuste materialer, der tåler hverdagens slid – og lidt til. De blev oprindeligt båret af britiske soldater, men modellen har hurtigt vundet mænds modehjerter over hele verden.

I dag er de sande modebukser, som kan indgå i enhver stilet mands garderobe. Du kan skabe en række af personlige looks, der alle emmer af stil. De casual bukser giver dig et laidback look, der ikke er til at tage fejl af. Udforsk den urbanitet og maskulinitet, der klæber sig til cargobukserne.

Cargobukser til herrer – form en casual stil med personlighed

De populære cargobukser til herrer er fortrinsvist udformet i bløde bomuldsmaterialer, der sikrer dig komfort og velvære gennem hele dagen. De mange modeller byder dig både på slim fit modeller og de mere casual baggy pants.

Et par baggy pants med army-print vil stå perfekt med en T-shirt og et par sneakers. Det er et look, der emmer af urbane træk og en tilbagelænet personlighed. De er også fede sammen med en sweatshirt til de koldere dage.

Understreg din casualness og coolness med et par cargobukser til herrer fra dette udvalg. Gennem udvalget løber en klar stil, der byder dig på grønne nuancer og en praktisk dimension. Modellen er også en yndet favorit blandt friluftsmennesker, der har brug for de praktiske lommer.

Et par hvide sneakers er altid et hit til de grønne cargobukser. Udvid dit buksesortiment med denne model, der vil give dine looks personlighed og stil. På Zalando.dk byder vi dig velkommen til en verden af stil og trends. Nu er det op til dig at udse dine favoritter.

Cargobukser – frihed til at vælge

Med cargobuksernes indtog i danske mænds klædeskab er der kommet et behageligt og casual alternativ til de klassiske jeans. Selvom jeans er blandt de mest udbredte herrebukser, så synger cargobukserne langt fra på sidste vers. Med store lommer og de posede designs er cargo pants også et mere streetpræget bud på bukser med højt til loftet. Cargo pants var oprindelig forbeholdt det aktive liv, hvor der skulle være plads til at udfolde sig fysisk i vidt forskellige situationer. Med tiden har cargobukserne, deres fortid til trods, inviteret sig selv inden for, og i dag er det ikke kun det drevne naturmenneske, der har patent på den afslappede stil, som cargobukser repræsenterer.