Fleecejakker til børn

Populære filtre
136 varer

Er det blevet for koldt for dit barn at lege uden for, men varmer en jakke for meget? Og er der begyndt at blive køligere i hjemmet? Med fleecejakker til børn får dit barn det hverken for varmt eller koldt. Det er den optimale beklædningsgenstand til overgangsperioden.

Fleecejakken kommer med mange fordele. Den er hverken for kold eller varm, den holder den perfekte temperatur, den er stilfuld på casual vis og praktisk til mange formål. Jakken er designet i et særligt materiale som ventilerer og isolerer samtidig.

Fleecejakker – forkæl dit barn i hverdagen med praktisk og komfortabelt fleece

Små lommer i tekstilet tilbageholder luft og holder på varmen. Det specielle materiale gør fleecejakker til børn åndbare og hurtigtørrende. Det praktiske og innovative materiale holder dit barns komfort i top på legepladsen hele året rundt.

Giv dit barn de bedste betingelser udendørs. Kombiner med andre varme materialer i de kolde måneder. En fleecetrøje, jeans, støvler, handsker og en hue giver dit barn mulighed for mange fornøjelige dage i naturen.

Med fleecejakker til børn i isolerende og åndbare materialer kan barnet bruge timevis i den kølige luft. Kunstige mikrofibre sikrer dit barn en jakke som er holdbar og kræver minimal vedligeholdelse. Med det flotte sortiment er der inviteret til mange fornøjelige timer i fleece.

Find dit barns favorit mellem mange flotte farver i blød fleece på Zalando.dk. Dit barn vil elske de lækre jakker for den komfortable pasform og funktionelle detaljer. Vælg mellem seje sprælske nuancer, perfekt til skolebrug, eller gå med en lowkey nuance til hygge i sofaen og legeaftaler med venner.

Dette er måske noget for dig