Badetøj til børn

Populære filtre
822 varer

Lækkert og funktionelt badetøj til børn

Børn som voksne elsker vand, uanset om det er en tur i svømmehallen, en tur til stranden eller den nærmeste sø. Til det skal bruges badetøj. Badetøj til børn som voksne. Badetøj der er smart som funktionelt. Se det store udvalg af badetøj til børn her hos Zalando.

Det skal være badetøj der på den ene side er modstandsdygtigt mod klor, men også være hurtig tørrende. Som noget nyt, kan visse mærker af badetøj til voksne og børn beskytte modUV stråler. For at få mest muligt ud af din tur i og ude af vandet, skal man have badetøj der både sidder komfortabelt og som er rart at have på.

UV badetøj til børn

Det er de færreste børn, der er vilde med at sidde i skyggen, de vil ud i varmen og lege i sandet. Det samme gælder med solcreme. De vil næppe stå stille længe nok til at du kan nå at smøre dem ind i solcreme og specielt ikke flere gange i løbet af dagen. Alternativet er badetøj til børn, der yder modstand med UV-strålerne. UV-badetøj fås til børn i alle aldre. Badetøjet, hvad enten det er til babyer eller større børn, vil som udgangspunkt fortælle, hvor god en UV beskyttelse det yder.

Hvad skal du vælge af badetøj

Der er et stort udvalg af badetøj til børn, produceret af kendte og ukendte designere. Alligevel kan det være svært at vælge. Måske især til piger, hvor du både kan få badedragter og bikini. Til drenge er det en smule nemmere. Her er der badeshorts i forskellige længder.

Du kan selvfølgelig også vælge en heldragt som er med til at beskytte mod solen og hvor der ikke er risiko for at den falder af i vandet eller hvis der leges lidt voldsomt. Heldragter er også gode, hvis du har planer om at dit barn skal dyrke vandsport, som f.eks. surfing eller andre former for vandsport.