For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

123 varer

Sorter efter:
Side 1 af 2
Hjemmesko - grau Hjemmesko - marine Kravlesko - hellgrau Hjemmesko - anthrazit Hjemmesko - schwarz Hjemmesko - blau Hjemmesko - blau Hjemmesko - marine Hjemmesko - rot Hjemmesko - nachtblau Hjemmesko - rot Hjemmesko - schwarz Hjemmesko - nightshadow Hjemmesko - magenta Hjemmesko - ash rose Hjemmesko - grau Hjemmesko - nachtblau Hjemmesko - jeans Loafers - ash Hjemmesko - woodrose Hjemmesko - paradise Hjemmesko - blue/grey Hjemmesko - frost Hjemmesko - magenta Hjemmesko - grau Hjemmesko - frost grey Hjemmesko - blue mountain Hjemmesko - nachtblau Hjemmesko - navy Hjemmesko - chesnut Hjemmesko - iris Hjemmesko - grau Hjemmesko - nachtblau Hjemmesko - woodrose Kravlesko - hellgrau Hjemmesko - phantom Hjemmesko - ash rose Hjemmesko - pink Hjemmesko - petunie Hjemmesko - blau Hjemmesko - schwarz Hjemmesko - grau Hjemmesko - nachtblau Hjemmesko - grau Hjemmesko - victoria blue Hjemmesko - blue mountain Hjemmesko - grau Hjemmesko - hellbraun Hjemmesko - grau Hjemmesko - grau Hjemmesko - magenta Hjemmesko - hellgrau Hjemmesko - denim Hjemmesko - victoria blue Hjemmesko - nachtblau Sandaler - nachtblau Hjemmesko - rot Hjemmesko - grey Hjemmesko - blue Hjemmesko - taupe

Her finder du et bredt udvalg af sko fra Living Kitzbühel. Disse smarte sko er til de mindste børn og er specifikt designet til at give dem den bedste komfort. De er ikke kun skabt til, at børnenes fødder skal have den bedste oplevelse, men de er også i et design, som børnene vil elske. Det tyske brand har specialiseret sig i sko til børn, og målretter deres design efter, at skoene skal være komfortable, funktionelle og sjove. Derfor findes de blandt andet i mange overraskende designs. Derudover er det også vigtigt, at de er funktionelle. De skal være lette at tage af og på, og give børn i aldersgruppen skoen er designet til den bevægelsesfrihed, der er behov for. Der er mange behov, som skal dækkes og med sko fra Living Kitzbühel, kan du finde det helt rette par til dit barn. Udvalget er stort og fås til både små piger og drenge. Det giver dig mange muligheder for at finde et par, som dit barn vil elske.

Sko fra Living Kitzbühel - overraskende børnesko

Med sko fra Living Kitzbühel får du mange muligheder for at finde et par smarte og parktiske sko til dit barn. De findes i mange forskellige modeller til både inde og udendørs brug, og til de forskellige tider på året. Sko fra Living Kitzbühel er ofte produceret i et sjovt og overraskende design, der henvender sig til børn. Ofte er det især hjemmesko, som har fået et helt unikt look, der kan minde mere om en bamse end et par egentlige hjemmesko. Samtidig er de varme og komfortable, hvilket gør dem perfekte til de kølige dage. Og med de gode priser og mange muligheder kan du købe et par både til hjemme og til børnehaven eller vuggestuen. Du finder smarte sko til både piger og drenge, hvor de har forskellige lukninger. Ofte er de dog designet til, at det skal være let for dig som forældre at hjælpe dine børn med at få fodtøj af og på. Her hos Zalando.dk har vi et godt udvalg af disse søde og sjove sko til de mindste.