Undertøj til børn

Populære filtre
1.306 varer

Med det flotte sortiment af undertøj til børn bliver dit barn klædt komfortabelt og praktisk på i hverdagen. Dyk ned i et udvalg, der byder på alt fra søde pyjamasser med fødder til de mindste til undertrøjer og bh’er til store børn.

Undertøj er et af klædeskabets vigtigste dele og godt undertøj er ofte en mangelvare. Undertøj bruges 24/7 og irriterende snit må ikke være en hindring for, at dit barn trives dag og nat. Underbukser med og uden ben giver rent velvære og flotte motiver og kulører bringer et smil på læben.

Undertøj – tøj der indbyder til hygge

Uanset om du shopper til teenageren, tumleren eller babyen har vi noget til enhver smag og alder. Et væld af undertøj til børn i flotte farver sætter kulør på hverdagen. Farverige badekåber og pyjamasser indbyder til hjemlig hygge med hjemmebagte boller, når regnen står ned.

På de kolde efterårsdage og stemningsfulde decemberdage er det bløde tøj uundværligt. Til de varme sommernætter er toppe, nattrøjer og underbukser en redning. De behagelige og åndbare materialer gør kollektionerne praktiske til alle årstider.

Store børn og teenagere kan forme et komplet outfit med undertøj til børn, toppe, natbukser og en vamset badekåbe. Eller et helsæt med matchende bukser og bluse. Svøb guldklumpen ind i en bodystocking, og tilbring søndagen i sengen med stil og komfort i højsæde.

På Zalando.dk kan du vælge mellem et væld af modeller, der bringer komfort og stil ind i dagligdagen. Teenager eller baby? Den stilbevidste teenager får rig mulighed for at finde modeaktuelle designs her på siden. Til de mindste har vi søde prints og humoristiske prints.

Inspiration