Frakker til børn

Populære filtre
815 varer

Send dit barn ud af døren med stil på frakken. Find dit barns favorit i vores flotte udvalg, der både byder på vinterfrakker i tykke materialer og lette parkaer. Sortimentet af frakker til børn har alt, hvad de små poder skal bruge for en vellykket oplevelse i naturen.

Børn bruger mange timer i det fri fra de vågner. Til og fra skolen, i frikvartererne, til legeaftaler, på udflugter og til og fra fritidssport bliver til mange timer i den friske luft. Særligt i efterårs- og vintersæsonen er en kvalitetsjakke et absolut must.

Frakker – førsteklassesdesign til kolde dage

Det imponerende udvalg af frakker til børn holder kroppen varm og snue for døren. Alle børn er forskellige med individuelle behov. Derfor har vi samlet jakker i et væld af stilarter og former. Lange tykke vinterfrakker med høj krave og hætte passer på dit barn og holder sne og blæst ude af frakken.

Parkaer med let foring er ideelle til efterårsture i skoven, legeaftaler og SFO-ture. Kombiner med støvler, en hue og denimbukser. Frakker i et kort snit med et klassisk vibe går til de festlige hverdagsarrangementer og til børnefødselsdage. Kombiner med et stort halstørklæde og snøresko.

Frakker til børn giver dit barn plads til at bevæge armene i bløde pasformer og fleksible materialer. Brug dem året rundt i al slags vejr og dit barn vil elske at løbe, hoppe og lege i både sol, sne og regn.

En bred farvepallette rummer alt hvad dit barn elsker. Flotte farver og fine prints. På Zalando.dk finder du alt fra rå stilarter med store lynlåse til søde modeller med pelsfrakker til eksperimenterende designs.

Gå ikke glip af