Regntøj til børn

Populære filtre
747 varer

Regntøj til børn - sæt kulør på de grå dage

Lad ikke vejret indvirke på, om I skal være ude eller inde. Tag i stedet dit barn med ud i al slags vejr, så I sammen kan mærke naturens elementer. Zalando hjælper jer ud i naturen med et stort og varieret udvalg af regntøj til børn. Dette overtøj er sammensat af gode kvalitetsmaterialer, og så er det hentet hjem fra flere af markedets anerkendte leverandører.

Zalando sætter kulør på de grå regnvejrsdage. Strålende farver, søde mønstre samt rå army-looks og ensartede farver til de lidt ældre børn. Det behøver absolut ikke være kedeligt at klæde sig i tøj til det våde vejr. Uanset dit barns alder og køn har vi et flot sæt børneregntøj, som vil løfte hverdagen og give gode, tørre oplevelser i det fri.

Pak dit barn ind i beskyttende fornemmelser

Nu kan dit barn træde ud i al slags vejr med tørre fornemmelser til følge. Vores regntøj til børn er fremstillet af materialer i god kvalitet, som holder dit barn varmt og tørt i det våde vejr. Blandt andet kan du se frem til at klæde dit barn på i modstandsdygtig polyester og polyuretan, mens det indvendige for ofte består af blød, behagelig bomuld. En kraftig ydre membran er den vigtige detalje, som giver det vandafvisende finish og leverer de tørre fornemmelser dagen igennem.

Regntøjets store hætter giver yderligere beskyttelse, mens det også er muligt at vælge regntøj til børn, som består af både en jakke og et par overtræksbukser. Denne kombination leverer fuld beskyttelse fra top til tå. Ligeså er det selvfølgelig muligt kun at vælge den ene eller anden del. En regnjakke er hurtig at tage på og er perfekt til den mindre byge. Et par regnbukser bringer store mængder af beskyttelse til de virkelig våde dage.

Flotte designs gør det sjovere at trække i børneregntøj

Det bliver bare sjovere for de yngste at tage regntøj på, når tøjet er dekoreret med distinkte farver og flotte innovative mønstre og figurer. Gå på opdagelse i Zalandos store udvalg af børneregntøj. Nydelige blomster, farvestrålende frugter, søde dinosaurer og farlige tiger. Dette er nogle af de mange designs, du støder på, når du shopper regntøj til børn hos os.

Eventuel kan du tage dit barn med på råd, når du handler børneregntøj. Gråvejrsdage bliver bare lidt mere interessante, hvis dit barn selv har været med til at vælge outfittet til dagen. Vi har så mange designs, at der nok skal været et, der harmonerer med dit barns præferencer.