Børnesokker & -strømper

Populære filtre
1.314 varer

Sokkemoden for børn vil næsten altid blive ved med at være det samme – dog med undtagelse af, hvilke film og tegneseriefigurer der er mest populære på et givent tidspunkt. Derfor kommer valget af sokker og strømper til børn mest an på barnets interesser. Sportsinteresserede børn vil sikkert sætte mere pris på strømper med et fodbold- eller basketball-tema, mens de mere musikalske unger kan være gladere for fx strømper med guitarer på. Børn af alle aldre skal lære om mange forskellige ting, og derfor tager de ingen skade af, at du foretager kreative strømpevalg – tværtimod.

Sådan vælger du den rette størrelse sokker og strømper til børn

Du kan ligeså godt investere lidt tid og energi i at lære at finde frem til de bedste børnestrømper, da sokkerne hurtigt bliver for små eller slidt op. Det kan lyde lige til, men det er vigtigt, at sokker og strømper til børn har den rette størrelse. Hvis barnet har mærker på fødderne, som du ser, når du tager strømperne af, så kan det være, at han eller hun har brug for en større størrelse. Det gode ved strømper er, at størrelsen ofte er forbundet med alderen: For babyer op til 24 måneder og derefter svarer strømpestørrelsen til skostørrelsen, ligesom vi kender det fra voksne.

De sikre ensfarvede valg

Husk også at klassiske, ensfarvede valg i grå, sort eller hvid er gode til formelle looks. Der er mange som glemmer, at strømper og sokker til børn er mindst ligeså vigtige som skoene, når det kommer til at holde de små fødder varme og tørre. I denne forbindelse er det relevant at nævne, at det virker til, at vaskemaskinen sluger strømper i mange danske hjem. Strømperne forsvinder i hvert fald på en eller anden måde. Derfor anbefales det at købe 2-3 ens par, når du har fundet nogle børnesokker, som falder i god smag.

Kombinér med