Bodies til børn

Populære filtre
1.433 varer

Børn bruger meget tøj. Her får du et stort udvalg af sparkedragter og bodyer til babyer i helt op til 7-packs. Det er praktisk når din lille baby skal have skiftet tøj ofte. Ikke nok med at bodystockingen holder hele kroppen varm, så er den også utrolig praktisk i forholdt til bleskift. Vælg imellem de uskyldige farver eller modellerne med søde prints.

Fra detaljer til minimalistisk

Er du til farver eller den helt minimalistiske stil for din babys vedkommende? Du finder et stort og sødt udvalg af helt neutrale farver såsom hvid. Må der gerne være en smule genkendeligt på, kan du også få små søde tekster og prints, som din engel senere i livet vil kunne associere til. En sart peach farve giver et mildt og uskyldigt udtryk, og er super behageligt for øjnene. Her har vi samlet de skønneste sparkedragter og bodyer til babyer, som vil falde ind under enhver mors stil. Tag et kig ned i det fine udvalg og find din favorit.

Sparkedragter og bodyer til babyer som gave

Har du ikke børn i den alder, som du kan shoppe sødt babytøj til? Så få lidt af fornøjelsen ved at shoppe en fin gave til din veninde eller kammerats nyfødte. En baby bruger som bekendt meget tøj. Og derfor kan de nybagte forældre næsten aldrig få for mange sparkedragter og bodyer. Derfor kan du gøre en eller flere af de søde modeller til en prisværdig gave til barnedåben eller fødselsgaven. Du finder masser af søde designs til formålet i alverdens farver til den lille ny. Sortimentet byder på både friske, klassiske, stilrene og cool modeller. Se det søde udvalg lige her på Zalando.dk.

Inspiration