Badekåber til børn

Populære filtre
80 varer

Pak de små varmt ind i badekåber til børn

Det er altid rart at pakke sig godt og varmt ind i en blød badekåbe, når først aftenen er gået på hæld. Den skønne fornemmelse af kåbens varme stof og omfavnende snit er da også svær at slå. Det er gældende for de fleste af os, hvad end vi er store eller små. Af samme grund byder vi hos Zalando på et stort udvalg af badekåber til børn, hvis designs er skabt specifikt til de mindste.

Blandt det fine nattøj og de lune badekåber vil du og dit barn opleve et hav af komfortable styles, der er ideelle til de hyggelige stunder. Behagelige pasformer og mindst lige så behagelige materialer er nemlig en selvfølge, når det kommer til de talrige børnedesigns.

Sov sødt i farverigt nattøj og og bløde kåber

Det er en farverig pensel, der har malet det store sortiment af nattøj og og bløde kåber til børn. Finurlige designs og hyggelige mønstre går hånd i hånd med et bredt spektrum af farver, som med garanti vil appellere til både piger og drenge.

Du og de små kan udforske de utallige badekåber, hvis farverige nuancer strækker sig fra rolige pasteller og friske farver til et væld af dybe og lyse toner. I kan med andre ord trygt regne med, at der findes en kåbe i enhver af regnbuens farver.

Badekåber, der er perfekte til ren og skær hygge

En simpel badekåbe er en ideel følgesvend, når morgenen såvel som aftenen byder på hygge i særklasse. En blød kåbe er nemlig let og lun at hoppe i, hvad end der skal slappes af i sofaen før sengetid, eller morgenmaden skal nydes i ro og mag på en stille søndag. Det er heller ikke overraskende, da badekåberne leverer ægte komfort i form af bløde tekstiler og rummelige snit, som enhver kan føle sig godt tilpas i.

Et godt og frem for alt komfortabelt eksempel er et af de mange designs i ren bomuld, der findes i en lang række af størrelser. Til de større børn og teenagere kan du vælge en klassisk model i en enkel grå tone eller måske en sort style, der vil passe godt til både de cool sweatpants og en simpel pyjamas. Til en lille baby kan du derimod gå efter en af de nuttede kåber, hvis hætte med dyreører med garanti vil se perfekt ud på de nyfødte.