Tasker til damer & herrer

Populære filtre
108 varer

The North Face tasker

Trænger tasken til en udskiftning? Tag et kig på de smarte The North Face tasker og find den bedste taske til dine ting. Uanset om du mangler en taske til arbejde, weekendopholdet, fitnessturen eller rejsen sydpå kan du finde den her i udvalget. The North Face giver dig kvalitetsløsninger der går til det hele. Perfekt til en aktiv hverdag, hvor komfort og stil skal være i top.

The North Face tasker – kvalitetstasker med komfort og stil i fokus

Skal tasken være af bedste kvalitet og skal stilen være cool med et sporty strejf er The North Face tasker et godt valg. Brandet henter inspiration i trekkingsportens verden, hvilket resulterer i moderne looks, stilrene designs og urbane toner. Med mere end 40 års erfaring er du dækket godt ind på alle parametre. Lige fra de praktiske til stilmæssige faktorer. Taskerne giver maksimal ydeevne, komfort og kvalitet når det er bedst. Med The North Face skal du ikke længere gå på kompromis. Du slipper for irriterende stropper og lukkemekanismer og er sikker på at få et design der holder til dagligdagens slid.

Praktiske modetasker til vandreture og weekendophold

Med en af de fede The North Face tasker i skabet skal du ikke længere gå på kompromis. Find din nye taske mellem rygsække, kosmetiktasker, rejsetasker, skuldertasker og andre praktiske modeller. Brandet byder på en masse trendy og komfortable muligheder for transport af dine ting. Hvad enten du skal besøge familien i weekenden, på festival eller på campingtur. Sort, armygrøn, multifarvet, mønstermiks eller marineblå? Uanset om du er til iøjnefaldende designs eller nedtonede looks finder du masser af dynamiske og eksperimenterende looks. Få dækket dit taskebehov ind med det store sortiment på Zalando.dk og oplev hvad brandet kan gøre for din stil og krop.

Inspiration