Populære filtre
33 varer

Hvor mange designere henter deres inspiration fra hele verden, bruger amerikanske Sebago gerne deres omgivelser til at udvikle deres fantastiske sko. Brandet har hovedsæde i New England på den amerikanske østkyst. Her er de tæt på vand, som siden 1946 har været drivkraften for at designe sko i en visuel blanding mellem sejlersko, mokkasiner og loafers.

Byd sommeren velkommen med Sebago sko

Sejlerskoen og mokkasiner hører til indenfor sejlerverdenen og det maritime miljø, hvor det er essentielt at have et solidt grundlag og luftige materialer om fødderne. I dag bruger vi dem til at se moderigtige ud i nytolkede designs og overraskende detaljer. Brandet har specialiseret sig i maritime looks, som de integrerer i alt deres moderne skotøj. Sebago tilbyder et væld af interessante varianter. Vi er vilde med de stærke farver, som er denne sommer værdig. Lad en stærk blå eller rød farve dominere dit sommerlook i hvide bukser og en lys top. Fuldend det casual udtryk med en lille, beige stråhat på hovedet.

Fra funky til fin

Gode sko er en investering dine fødder vil takke dig for. Sebago sko er gode og solide. De håndlavede modeller tager længere tid at fremstille, men til gengæld får de en topklasse sko. Med denne blanding af sejlersko og mokkasiner får du tidløst fodtøj i lækre lædermaterialer med slidstærkt gummi, som passer til både et pænt og casual look. Smøg dine bukseben op, og lad anklerne få frisk luft eller flash et par fede strømper i moderne farver. Den brune model er forbundet med at være sejlerskoens fader, men her får du også funky og flotte multi-farver til det modige look. Vælg din favorit i det varierende udvalg.

Gå ikke glip af