Filter1

Sebago
Sko, tøj og accessories

29 varer

Enhver har brug for gode og behagelige sko at gå hverdagens udfordringer i møde med. Sebagos univers af cool sejlersko og behagelige loafers til både mænd og kvinder oser af hverdagsluksus og god kvalitet. Mange kender skoene fra den ældre generation, men de er meget mere end bare morfarsko. De er übercool blandt unge og trendsætter og er et must i sommerhalvåret. Vælg dit næste par i en neutral farve for et afdæmpet og diskret look. Eller giv dit mørke outfit modspil med et par Sebagos i en stærk rød eller frisk blå farve. Alle skoene er lavet i kvalitetslæder, og de findes i matte ruskindsversioner eller blanke skindtyper. Brug skoene sammen med et par opsmøgede chinos og en kortærmet skjorte for et klassisk og preppy look, eller brug dem som en opsigtsvækkende og sjov kontrast til dine denimshorts til sommer.

Sebago blev grundlagt i New England i 1949 af Daniel Wellehan, William Beaudoin og Joseph Cordeau. De første sko blev designet med indianernes mokkasiner som inspirationskilde. Virksomheden voksede hurtigt. Allerede i 1952 blev der solgt mere end 2000 par Sebago sko om dagen, og teamet bag successen måtte grundlægge en ny fabrik for at kunne matche efterspørgslen. I de næste årtier udviklede brand’et sig yderligere og udviklede sin egen skotype kaldet ”docksides”, som i dag er internationalt kendt. Med rødder i sejler- og udendørslivet er Sebago stadig kendt for sine klassiske sejlersko til herrer, men i dag omfatter firmaets sortiment også casual fritidssko til damer. Elegance og afslappet sommerstil kendertegner Sebagos tidløse fodtøj, som både behageligt og praktisk.

Sebago – klassiske og tidløse sko til herrer og damer

På Zalando finder du et bredt udvalg af sko fra Sebago. Og som du kan se her i vores shop er nutidens Sebago mere end klassiske mokkasiner og sejlersko. Når du kigger Zalandos kollektion af Sebagos sko igennem, finder du ikke blot mere afslappede slip-ons og trainers, men også pænere snørresko til mere formelle lejligheder. Hvad end du vælger af skotype, kan vi tilbyde dig kvalitetssko, som Sebago har produceret med fokus på detaljer. Tjek udvalget på Zalando igennem og find det helt rigtige par, som passer dig.

Du kan handle sikkert og trygt på Zalando.dk

Hos Zalando kan du handle online og få din vare tilsendt uden at betale for fragt.

Hos Zalando får du altid 30 dages returret, og returneringen er selvfølgelig også gratis

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til enten at sende os en e-mail eller benytte kontaktformularen

Gå ikke glip af

Damesko Sejlersko

Damesko Loafers

Herresko Loafers

Cowboy Shorts

Herretøj Bukser Shorts