Skijakker & snowboardjakker til herrer

Populære filtre
61 varer

Bliv klar til mødet med pisterne i skijakker og snowboardjakker til herrer. De er sporty i deres udseende, og der er hverken sparet på fashion eller funktionalitet. De sørger for, at du holder varmen hele dagen oppe i de tynde luftlag, samtidig med at de giver dig et stilet look.

Isolerende og åndbar. Det er de to vigtigste funktioner i en skijakke. Du sætter din krop under pres, og får pulsen helt op i det røde felt. Derfor er det vigtigt, at du vælger en jakke, der sørger for at du kan komme af med varmen, men stadig holde på en del.

Skijakker og snowboardjakker til herrer – sikker stil til pisterne

Sus ned af pisterne i en af de farverige ski- eller snowboardjakker, der er designet for at blive set. Der bliver leget med farvekombinationerne og lækre colorblocking tendenser skaber rammerne om banebrydende designs, der er fart på.

Hop i en af de blå skijakker med orange paneler, der vil få dig til at skille dig ud på pisten. Vælg et par matchende skibukser eller ton looket en smule ned med et par sorte bukser – det er helt op til dig.

Du kan også vælge det elegante og klassiske look til at bære dig igennem dagen på skiene. Det helt sorte og enkle look vil altid være en klassiker. Vælg det fra top til tå, og top looket af med et par spejlblanke gule skibriller, der vil give dit look en lækker detalje.

Det er vigtigt, at du stiller høje krav til dit look, når du skal bruge dagen i de tynde og kolde luftlag. Men en god ski- eller snowboardjakke kan du også sagtens bruge på den kolde vinterdag hjemme i Danmark.

Kombinér med

Skijakker & snowboardjakker til herrer hos Zalando

Sneen falder, og pisterne er klar til at blive indtaget, når du suser af sted, fuld af energi og adrenalin – i dit nye ski tøj. Her hos Zalando er vi glade for at kunne markedsføre en kollektion af ski- og snowboardjakker til herrer, der i sandhed giver dig noget at vælge imellem.

Når du køber en jakke, der er lavet til at dyrke skisport i, kan du være sikker på, at du får et stykke beklædning i høj kvalitet, lavet af de bedste materialer med komfort og bevægelighed for øje. Ski- og snowboardjakker er lavet i højteknologiske materialer, der virker isolerende som et ydre lag, der holder kulde og fugt ude.

Men hvad så med, når du ikke er på ferie? Skal den bare hænge inde i skabet? Nej, måske har vi ikke så meget sne i Danmark, men disse jakkers design gør netop, at de er egnet til at bære i det danske vejr. Du er godt beskyttet mod regn og rusk, når du har dem på – og så ser du også smart ud!

Både klassiske og fornyende designs

Snowboardjakkerne fandt deres design og udformning i 90’erne. Stærkt inspireret af skateboardkulturen førte de street-wear fra storbyens asfalt til løjpernes sne og ændrede definitionen for, hvordan ski tøj skal se ud.

Derfor giver vi dig et utal af stile at vælge imellem her hos Zalando. Så, hvad skal det være? – klassiske, dæmpede monofarver som i snowboardvideoerne fra 90’erne, eller måske et nyere design, der er mere sprælsk med mønstre og tryk i friske farver? – Det gør dig i øvrigt også lettere at se i sneen!

Uanset, hvilket design, du vælger, er en skijakke perfekt, når den bliver kombineret med et par skibukser. Du kan sagtens finde et par, der passer perfekt med jakken, men du kan også kombinere med en anden farvekombination, så du får en spændende sammensætning at vise dig frem i på løjpen.

Fleksibelt overtøj

Ellers kan du også sagtens kombinere et par jeans og sneakers til hjemmebrug! Skijakkerne er perfekte som en overdel, når du bevæger dig ude i den danske natur i den kølige del af året. Både til vandreture i naturen, hvor der ikke er stier, og når du går på gaden i den kolde årstid, passer de perfekt som et varmende, vandbeskyttende yderste lag.

Derfor tager du både et praktisk og smart valg, når du vælger det gode, fleksible valg, som en snowboardjakke er. Sportstøjet viser igen, hvor godt det passer ind i hverdagens mode!