Skijakker & snowboardjakker til herrer

Populære filtre
109 varer

Skijakker & snowboardjakker til herrer hos Zalando

Sneen falder, og pisterne er klar til at blive indtaget, når du suser af sted, fuld af energi og adrenalin – i dit nye ski tøj. Her hos Zalando er vi glade for at kunne markedsføre en kollektion af ski- og snowboardjakker til herrer, der i sandhed giver dig noget at vælge imellem.

Når du køber en jakke, der er lavet til at dyrke skisport i, kan du være sikker på, at du får et stykke beklædning i høj kvalitet, lavet af de bedste materialer med komfort og bevægelighed for øje. Ski- og snowboardjakker er lavet i højteknologiske materialer, der virker isolerende som et ydre lag, der holder kulde og fugt ude.

Men hvad så med, når du ikke er på ferie? Skal den bare hænge inde i skabet? Nej, måske har vi ikke så meget sne i Danmark, men disse jakkers design gør netop, at de er egnet til at bære i det danske vejr. Du er godt beskyttet mod regn og rusk, når du har dem på – og så ser du også smart ud!

Både klassiske og fornyende designs

Snowboardjakkerne fandt deres design og udformning i 90’erne. Stærkt inspireret af skateboardkulturen førte de street-wear fra storbyens asfalt til løjpernes sne og ændrede definitionen for, hvordan ski tøj skal se ud.

Derfor giver vi dig et utal af stile at vælge imellem her hos Zalando. Så, hvad skal det være? – klassiske, dæmpede monofarver som i snowboardvideoerne fra 90’erne, eller måske et nyere design, der er mere sprælsk med mønstre og tryk i friske farver? – Det gør dig i øvrigt også lettere at se i sneen!

Uanset, hvilket design, du vælger, er en skijakke perfekt, når den bliver kombineret med et par skibukser. Du kan sagtens finde et par, der passer perfekt med jakken, men du kan også kombinere med en anden farvekombination, så du får en spændende sammensætning at vise dig frem i på løjpen.

Fleksibelt overtøj

Ellers kan du også sagtens kombinere et par jeans og sneakers til hjemmebrug! Skijakkerne er perfekte som en overdel, når du bevæger dig ude i den danske natur i den kølige del af året. Både til vandreture i naturen, hvor der ikke er stier, og når du går på gaden i den kolde årstid, passer de perfekt som et varmende, vandbeskyttende yderste lag.

Derfor tager du både et praktisk og smart valg, når du vælger det gode, fleksible valg, som en snowboardjakke er. Sportstøjet viser igen, hvor godt det passer ind i hverdagens mode!