Sneakers

Populære filtre
29.105 varer

Sneakers

Hvis der er en sko, som alle bare MÅ eje så er det sneakers. Denne sko gik førhen blot som en kondisko og var en klassisk hvid eller sort. De har dog været igennem en enorm udvikling – dette gælder ikke kun farverne, men også design og sågar deres snørebånd. I dag kan du finde low og high sneakers i forskelligt design og til forskellige formål

Low sneakers: Dette er den klassiske sko, som fås både til sports- og hverdagsbrug. Dette er den såkaldte klassiske sorte, som passer til alt. Det er dog også rigtigt, de laves både som løbesko og som en hverdagssko, som du kan bruge på arbejde, hverdagen eller en bytur.

High sneakers: Dette er mere en skatersko, da skoen ofte kan være tyk i skaftet og har et mere råt look. Skoen går hovedsageligt efter mænd, da de er mere skater typerne med sweatshirts, caps og hængerøvs bukser. Du kan dog også tage et par Converse og mikse sammen med et par bukser er der smøget op eller en sommerkjole.

Sneakers – skoen som er et must

På Zalando.dk har vi et stort udvalg af smarte sneakers fra nogle af de mest førende brands! I vores sortiment finder du alt lige fra adidas, Nike og Vans, og alle disse modeller står til næsten alt tøj. Ønsker du et hipster look, så gå efter et par Vans. Vil du derimod have et sporty look så gå efter sportsmærkerne. Selvom du skal til et bryllup kan du sagtens gå efter et par sneakers – vælg et par sejlersko lignende og sæt dem sammen med et jakkesæt. Chancen for at finde de helt rigtige sko på Zalando.dk er enorme, så klik løs og vælg din favorit.

Dette er måske noget for dig