Sneakers

Populære filtre
17.163 varer

Træd selvsikkert ud i verden i det perfekte par sneakers

I dag er sneakers mere end bare til træning. De er fast inventar på skohylden, gaden, kontoret og til festen. Men bag det moderne look og de avancerede teknologier gemmer der sig en fascinerende historie, der strækker sig over århundreder.

Sneakerens oprindelse kan spores tilbage til det 18. århundrede i Storbritannien, hvor folk begyndte at lave sko med gummi- eller korkbund, hvilket gav dem et mere fleksibelt og skridsikkert greb på jorden.

Disse tidlige sneakers var primært beregnet til sportsaktiviteter som tennis eller crocket og havde en enkel konstruktion af lærred eller bomuld. I løbet af det 20. århundrede blev sneakeren mere end bare et sportsudstyr; det blev et symbol på ungdom, individualitet og casual cool attitude.

Sneakers til sport, bevægelse og optimeret performance

Selvom sneakeren ikke længere kun er forbeholdt træning, så har vi også sørget for, at du kan finde et par skabt til at optimere din sportslige performance. Hvis du elsker de åbne landeveje, og det kribler i fødderne efter at komme ud i den friske luft, finder du hos Zalando løbesko designet til at give støtte, stødabsorbering og stabilitet under løb og andre aktiviteter med høj intensitet.

Sneakers til løb kommer også med ekstra affjedring, hvilket giver en let fornemmelse skridt for skridt. De er ofte lavet i letvægtsmaterialer, så intet tynger dig på din vej.

Klassiske trænings-sneakers er designet til en bred vifte af træningsformer, herunder fitness, crossfit og vægtløftning. Træningssko er designet til at yde fleksibilitet, støtte og greb, hvoraf flere modeller kommer med ekstra kompression, hvilket især er skønt under tunge og krævende træningspas.

Sådan finder du de perfekte hverdags-sneakers

Store sportsbrands har været førende i skoenes udvikling, og det er dem vi kan takke for, at dét, der startede som en simpel sports sko, er blevet til et globalt modefænomen. Hos Zalando har vi virkeligt gjort os umage med at skabe et alsidigt og bredt udvalg af sneakers til sport og hverdag.

Kombinér et par klassiske hvide sneakers med skinny jeans og en løstsiddende T-shirt med iøjnefaldende print. Dette giver et trendy street style look.

Er du mere til athleisure og sporty chik? Style et par minimalistiske sneakers med en sweatshirt og et par matchende joggers for et afslappet og stilfuldt udtryk.

Maksimalist eller minimalist? Der er en sneaker til dig

Har du en forkærlighed for det minimalistiske? Hos Zalando finder du masser af sneaks, der passer til det meste.

Gå gerne efter de simple designs i hvide, sorte eller grå nuancer. Skal de også kunne matches med dine mere formelle looks, er designs med faux læder- og ruskindsdetaljer et godt valg.

Hos Zalando finder du også et bredt udvalg af farverige designs med iøjnefaldende kontraster og grafik, der hurtigt bliver lookets statement piece. Når der virkeligt skal knald på farverne, er designs med neon-detaljer og reflekterende elementer et skarpt valg.