Alle

Sko fra Fila

Filter (1)

132 varer

Trænger dine fødder til et boost af lynhurtig skomode med ekspertisen intakt, så er det blot at kaste blikket på udvalget med Fila sko, som aldrig skuffer. Man ved, hvad man får – kombineret med nye input og overraskelser, som gør kollektionerne attraktive og spændende for enhver urban skoentusiast.

Et sporty skridt frem med Fila sko

Sportssko fra Tyskland eller USA – man hører det ofte. Sortimentet med Fila sko byder dog på en endnu mere spændende konstellation. Her får man nemlig sporty fodtøj med rødder i Italien, men med nuværende base og ejere i Sydkorea. Det bringer noget magisk og spændende ind over sortimentet i form af en unik designstil. Mærket er kendt for sit karakteristiske logo samt masser af helfarver, mens former og detaljer er afrundede med et tvist af hiphop-style. Derudover henter man især inspiration fra basketball samt fra tennisbanen, hvilket ses på de flade indendørssko samt de mange modeller med højt skaft.

En sammensmeltning af asiatisk og europæisk kreativitet

Det er mere end 110 år siden, Fila så dagens lys. Op gennem alle disse år har man fokuseret på at bevare de ting, der virker bedst, og udvikle dem til at blive endnu bedre. Det sker gennem samarbejder med professionelle atleter og hverdagsfolk på gaden, så alt er tilpasset markedets behov. Uanset om man dyrker sport eller hygger sig med afslapning, så kommer udvalget med Fila sko til deres fulde ret. Her får man nemlig et ikonisk sportsmærke, som aldrig skuffer. Dermed er der lagt op til fuld tilfredshed hos både børn og voksne.