Sko

Populære filtre
763 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

ECCO sko er klassiske og berømte danske sko

I 1963 greb skomageren Karl Toosbuy og familien drømmen om at starte en skofabrik. Han og hustruen sagde deres gode, trygge jobs op, solgte deres hjem og flyttede til Bredebro lige nord for sønderjyske Tønder og den tyske grænse.

Karl Toosbuy drev en skofabrik i København og var i 30’erne, da han tog springet fra at arbejde for andre og til selv at eje. Bredebro var så et rent tilfælde, for Karl og hustru Birte havde indrykket en annonce i Jyllands-Posten om, hvem der ville have deres virksomhed.

Forretningsfolk og bønder fra Sønderjyske Bredebro slog sig sammen og bød sig til over for det københavnske ægtepar og deres erhvervside. 1. april 1963 blev firmaet stiftet, og inden årets udgang havde man 74 medarbejdere i virksomheden.

Muligheder med ECCOfodtøj til hverdag og fest

ECCOfik hurtigt succes, først med noget de kaldte Venus-skoen med spids tå og smal hæl, og gennem årene har man haft flere succeser, og man kom også tidligt ud på det globale marked, hvor fremskridtene forsatte, og ECCO voksede eventuelt med etablering af afdelinger og produktion i flere lande.

Man har slået sig fast på specielt lædersko af høj kvalitet samt et moderne og samtidigt behageligt design, der har slået igennem og tiltalt folk i vidt forskellige lande og kulturer. Sandaler er en anden fast post i sortimentet og her typisk i den pænere ende af udvalget.

Sneakers er også kommet på menuen fra Bredebro, hvor man har overført sine erfaringer og kundskaber fra lædersko og andet fodtøj, så man så at sige kom løbende fra start, da sneakers blev en del af ECCO sko.

Et moderne mærke med noget for enhver

Sortimentet i dag består af sko til hele familien fra afslappede sko som eksempelvis sneakers over behagelige hverdagssko til arbejds- eller festsko. Dermed er der et ganske komplet sortiment til rådighed, så du har rigeligt vælge mellem.

Bæredygtighed er naturligvis også et emne i Bredebro, så derfor finder du sko, der eksempelvis er fremstillet af læder, som er certificeret af Leather Working Group, der garanterer, at læderet kommer fra miljømæssigt ansvarlige producenter, hvor man blandt andet sparer på skadelige kemikalier og samtidig har skåret vandforbruget voldsomt ned.

Man er ligeledes begyndt at fremstille sko med anvendelse af genbrugte råvarer, som dermed også nedsætter ressourceforbruget ved produktionen. Det nedsætter samtidig udslippet afCO2 og skåner dermed vores atmosfære.