Sko

Populære filtre
576 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Ecco Sko

Hvis nogen er eksperter i sko, så er det danske Ecco. Det nordiske firma har designet Ecco sko i mere end et halvt århundrede, og der er flere hundredetusinde personer både inden- og udenfor de danske grænser, som nyder at gå rundt i de ergonomiske sko, der sikrer den bedste komfort i et moderne design. Udvalget byder på golfsko, hikingsko, løbesko, sandaler, sneakers, støvler og meget mere.

Cool Ecco sko som sidder perfekt på foden

Karl Toosbuy stiftede Ecco i den danske by Bredebo i 1963, og siden da har de produceret sko, tilbehør og endda læder. Det er det eneste store skofirma, der ejer sin egen produktion og dermed styrer processen komplet fra start til slut. Hos Ecco sørger de for, at den perfekte sko er formet efter foden og ikke omvendt. De perfekte sko passer foden på samme måde, som den ideelle handske passer hånden. Det gælder fx de mange cool Ecco sneakers, som er en kombination af komfort, innovativ teknologi og trends. Det danske skotøjsmærke designer sporty fodtøj til børn, mænd og kvinder i alle aldre. Du kan endda også finde fine lær-at-gå-sko til de helt små.

Masser af elegante forretningssko

Det er især forretningsmænd og kvinder, som elsker det danske skomærke. I Ecco-udvalget kan du finde business-sko, ballerinasko, støvletter, ankelstøvler og meget mere, som er designet med en lækker polstring. Skoene er alle sammen flotte udenpå og bløde indeni. Du kan blandt andet finde elegante lædersko, som du kan snøre, når du skal i dit fine jakkesæt eller din flotte kjole. Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine sko, så har det danske brand også sin egen skoplejekollektion, som er særligt udviklet til at beskytte Eccos læderprodukter. Ecco Shoe Care er miljøvenlige produkter, som består af naturlige ingredienser, der er gode for huden. Med Ecco-sko forkæler du ikke kun dig selv, du er også god mod naturen på samme tid.

Gå ikke glip af

ecco sko

Det er Danmarks stolthed inden for moderne skodesign. Selvom der findes mange danske skomærker, så hører man ofte om ecco-sko, da firmaets størrelse og genkendelighed er enorm. Uanset hvor man rejser hen i verden, så vil man formodentlig støde på et reklameskilt eller lignende, som leder tankerne hjem på lille Danmark med den store sko-tradition. Alle dage har ecco været et mærke med fokus på sundhed og komfort, hvilket stadig er en fast del af signaturen op til i dag. Det er ergonomi fra hæl til tå, så dine fødder har det godt ved hvert enkelt skridt. Stødabsorbering, ekstra tåplads samt skridsikre såler er også nogle af mærkets varemærker. Så der er udelukkende gode grunde til at blive en ægte ecco-fan. Toppen af det hele er mærkets evne til at integrere moderne designs og stilarter med de velkendte, funktionalistiske aspekter, der betyder favoritsko fra inderst til yderst.

ecco-sko er fodtøj i særklasse

Der er ingen tvivl om, at ecco er hele familiens favoritmærke. Sunde fødder starter nemlig allerede fra barnsben, og mærket har opskriften på komfort og perfekte pasformer. Det følger dig hele vejen op gennem ungdomsårene og voksenlivet, så du altid kan være velklædt på fødderne. Kollektionerne med ecco-sko tager dig med til både sport, hverdag og fest, for paletten er bred med alt fra højhælede eller business-sko til sneakers, sandaler, støvler og meget andet. Dette danske skomærke er også attraktivt grundet de specialudviklede såler med ventilation og former, der naturligt tilpasser sig ens fødder. Der er i det hele taget så mange ting, der gør mærket obligatorisk i skosamlingen. Og du kan finde dit nye par lige her!