Børnetøj

Populære filtre
3.097 varer

Forkæl de små med Name it-børnetøj

Hos Zalando elsker vi børnetøj, der ser ligeså lækkert ud, som det føles. Praktisk behøver slet ikke være kedeligt, og det er Name it-børnetøj beviset på. Gør hverdagsmorgenerne lettere med tøj, som dine børn vil elske at hoppe i.

Brandet designer glædesfyldt og økologisk tøj til børn i alle aldre. De lader sig inspirere af børns finurlige fantasiverden og designer ultra lækkert tøj i børnehøjde. Her er det især smukke denim-produkter, der er både slidstærkt, komfortabelt og trendy, som topper brandets designs.

Lad børnene udtrykke dem selv og lege med deres personlige stil. Børnetøjet fra Name it er farverigt og ofte prydet med børnenes yndlingsfigurer.

Børnetøj fra Name it til babyer, børn og tweens

Kvaliteten er i top, og det er derfor ikke uhørt, at Name it-børnetøj går i arv i familien. Deres alsidige design og lange holdbarhed gør, at I kan skabe et cirkulært klædeskab proppet med lækre items, som mindre søskende også vil elske.

Når du shopper børnetøj fra mærket hos Zalando, kan du vælge mellem et bredt udvalg af deres mest populære items. Deres bluser og trøjer er lavet i det blødeste bomuld og sat sammen med flade og forstærkede sømme, der holder til alle børnenes kropslige udfoldelser.

Til de koldere måneder designer Name it smukke og åndbare sweatre i ren uld samt strømpebukser og sokker, der holder på varmen uden at begrænse bevægeligheden. Slidstærke materialer er den røde tråd i hele udvalget – selvfølgeligt krydret med flotte mønstre og unikke designs, dine børn vil elske.

Legesygt børnetøj til alle årstider

Tøj til babyer og børn skal først og fremmest være komfortabelt. Når du vælger Name it-børnetøj hos Zalando, kan du godt regne med en fleksibel pasform, som ikke begrænser børnenes leg og udfoldelser.

Det er altid en god idé, at have basics i høj kvalitet i dit barns garderobe. Brandets lækre undertrøjer, T-shirts og bluser fås i afdæmpede farver, som er nemme at sammensætte med mere udtryksfulde pieces som farverige bukser eller mønstrede nederdele.

Når vinteren kommer snigende, er det vigtigt med en isolerende og varm vinterjakke. Her sikrer brandets designs, at dit barn kan lege udendørs året rundt. De smarte justerbare detaljer øger komforten selv i perioder, hvor der er fart på vokseværket. Overrask de små med udtryksfuldt og spændende tøj, eller vælg i fællesskab mellem de mange fede items fra Name it. Alt sammen samlet på et sted.