Hello Kitty tøj til børn

Populære filtre

Hello Kitty tøj til børn og små krudtugler

Du kender den helt sikkert godt, den lille nuttede figur, som i virkeligheden er en kat med knurhår, sløjfe, gul næse, to prikker som øjne og ingen mund. Du ser den på at fra penalhuse til hårelastikker og på det fine Hello Kitty tøj til børn, som du finder hos Zalando. Den lille tegneseriekat er oprindeligt fra Japan og blev skabt i 1974 af japanske Sanrio. Hello Kitty universet er domineret af den lyserøde farve og derfor finder du primært figuren på produkter målrettet piger. Udover sin helt egen tv-serie, så kan du også finde både en hel Hello Kitty-forlystelsespark og hospital.

Pigetøj til småbørn fra Hello Kitty

Alle børn elsker tøj med deres yndlingsfigur. Ingen tvivl om det. Hos Zalando finder du en kollektion af blødt og behageligt pigetøj til småbørn med den nuttede Hello Kitty. Her finder du lækre og bløde bodyer til de helt små. Naturligvis i behagelig bomuld, som sidder godt på en lille krop, der vokser. Bodyerne lukkes nemt med knapper forneden og kan for eksempel sættes sammen med et par komfortable bomuldsbukser eller blot bruges som nemt undertøj til baby. Har baby lært at kravle, så kan den lækre Hello Kitty onepiece eller sparkedragt være ret fantastisk. Den er super praktisk, beskytter de små knæ og er lavet i den dejligste bløde fleece.

Tøj fra flere forskellige mærker

Det helt unikke ved Hello Kitty tøj til børn er, at du ikke er bundet af at købe tøj fra et enkel mærke. Sanrio har nemlig indgået en masse aftaler med en række leverandører af forskellige produkter og mærketøj om, at de må benytte den søde figur på deres varer. Derfor vil du også opleve at det fine pigetøj til småbørn findes på vidt forskellige modeller i flere kvaliteter og prisklasser. Dyk ned i vores samling af tøjet hos Zalando og find alt fra T-shirts og kjoler til smarte sæt med bukser og sweatshirts. Her er lidt for enhver smag.