Frost tøj til børn

Populære filtre
20 varer

Frost tøj til børn, der elsker Disney

En af de største succeser for Disney i dette årtusinde er den fantastiske tegnefilm, Frozen, eller Frost som den hedder på dansk. I filmen følger man de to søstre, Elsa og Anna, og deres venner som Kristoffer, rensdyret Sven og snemanden Olaf. Alle børn og voksne kender til filmen og dens flotte sange, gode historie og fantastiske karakterer. Den blev et umiddelbart hit, da den kom ud i 2013 og succesen lever stadig videre på TV og merchandise. Således også hos Zalando, hvor vi har samlet et bredt udvalg af Frost tøj til børn.

Disneys Frozen er et hit på børnetøjet

Disneys Frozen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr om Snedronningen og er stadig den bedst sælgende Disney-film nogensinde. Det er en af den slags historier, der har det hele: komik, spænding, smukke prinsesser, sjove dyr og kærlighed. Der er ikke noget at sige til, at magien får lov til at leve videre på både merchandise og børnetøj. Hos Zalando har vi fundet Frost tøj til børn fra flere brands og samlet det hele ét sted. Derfor finder du tøj i mange forskellige dessiner, styles, farver og materialer. Kig ind og dyk ned i den fine kollektion af pigetøj.

Vælg mellem masser af skønt Frost børnetøj til hverdagsgarderoben

Du kan trygt købe det skønne Frost tøj til børn hos Zalando. Vi har gjort det nemt for ungerne at blive klædt på i deres yndlingstøj ved at samle tøjet i sin helt egen kategori. Her finder du alt, hvad der skal være i en almindelig hverdagsgarderobe. For eksempel smarte trøjer og bluser med smukke detaljer som for eksempel flæser, praktiske nattøjssæt med lange bukser, kortærmede og langærmede T-shirts , trusser, badedragter, leggings, træningsbukser, heldragter og strømper, blandt meget andet. Udvalget er stort og du vælger helt selv, hvilke figurer fra Frost, der skal være derpå.