Tøj
Kjoler
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Sweatere & strik
Jakker
Frakker
Jeans
Bukser
Buksedragter
Nederdele
Undertøj
Nattøj
Strømpeholdere
Badekåber
Sportstøj
Badetøj

Dit undertøj er dagligdagens vigtigste item, så hvorfor ikke lade noget af det bedste undertøj følge dig til hverdag og fest? Det kan du med DIM undertøj til damer hvor kvalitet, pasform og design altid ligger i toppen. Med DIM får du intet mindre end det bedste til lingerisamlingen, så du altid kan føle dig lækker og klædt godt på.

DIM undertøj til damer – franske blonder til skabet

Undertøj kan gøre hele forskellen for dit velbefindende og er der ikke styr på trusser og BH er din komfort heller ikke i top. Med DIM undertøj til damer er komfort og stil sikret til enhver anledning. De smarte designs støtter op alle de rigtige steder og holder på formerne, så du kan skabe det rette look. Fra inderst til yderst. Brandet er elsket for sine feminine silhuetter, komfortable snit og brede udvalg af designs. Hipsters, push-up-bh’er, bøjle-bh’er, trusser og mange andre lækre modeller. Med så meget at vælge imellem, er der rig mulighed for at finde sættet, der matcher din stil, så du kan gå på arbejde eller i byen med gennemført stil.

Lingeri, der kæler for huden

Opgrader dit look med det lækreste shapewear, der fremhæver de gode former. Perfekt til tætsiddende kjoler og pencilskirts til de helt særlige begivenheder eller bare når du vil føle dig ekstra sexet. I kollektionerne af DIM undertøj til damer er der kælet for hver eneste detalje. Vælg mellem feminine blonder, transparente tekstiler og de skønneste farver mikset med vovede snit. På Zalando.dk møder du et varieret udvalg med alt fra casual trusser til smagfuldt kig til huden. Uanset om du er til den vovede sorte blondetrusse eller hvide trusser med pink kant giver det franske brand dig lingeri af høj kvalitet.

Dette er måske noget for dig