Bløde blonder, god komfort og eminent pasform. Alt sammen noget franske Chantelle integrerer i deres lækre undertøj til kvinder. Føl dig godt tilpas fra inderst til yderst i skønne BH’er og trusser i moderigtige farver. Et godt sæt undertøj er altafgørende for, om du føler dig godt tilpas hele dagen. Vælg imellem neutrale modeller og spraglede overraskelser blandt det smukke Chantelle undertøj.

Få en god udstråling med godt undertøj

Kender du følelsen af gnavende undertøj? Med Chantelle undertøj er gener fortid. Undertøjet skaber den perfekte base for hele dit outfit. Det sidder som det skal og laver ingen indskæringer i huden, som man kan se gennem tætsiddende tøj. Den særligt udvalgte kjole forbliver smuk med en god foundation under. Med de neutrale farver som hvid og hudfarvet undgår du uheldige situationer med den hvide sommerkjole, som har tendens til at være gennemsigtig. Med den rigtige farve undertøj kan du føle dig tryg og classy i dit hvide tøj. For velvære kommer som bekendt indefra og afspejler sig i din udstråling og attitude.

Chantelle undertøj – franske delikatesser når det er bedst

Brandet forkæler både din hud og dine øjne med dets innovative brug af elasthan, som de etablerede tilbage i 1878. Elasthan er kendt for dets fleksibilitet og danner udgangspunktet for den elasticitet, vi kender i dag. Kollektionerne er spækket med overraskende og feminine detaljer. De særligt udvalgte materialer lader din hud ånde gennem stoffet nøjagtig, som din hud har behov for. De flotte farver forskønner din hud og er en fryd for øjet, som du også kan bruge i dine outfits. Lad en fin strop komme til syne langs din tops spaghetti stropper eller lad en fin blondedetalje være blikfang i dit look.

Hold øje med