Få det bedste ud af dit outfit med den perfekte base med shapewear fra Spanx undertøj. Shapewear er ikke snyd, blot en måde at fremhæve det bedste ved din figur. Du slipper for dobbeltbalder, folder ved trussekanten eller uheldige klemmer langs BH’en. De skønne materialer strammer ikke og minder til forveksling om følelsen af din egen hud, så du ikke føler dig generet.

Vær stolt af din krop, kvinde

Amerikanske Sara Blakely startede varemærket, Spanx, ved en tilfældighed. Det stigende behov for perfekt undertøj under alt slags tøj steg og det fik Sara Blakely hurtigt øje for. Spanx undertøj er et bredt udvalg af produkter med slim effekt med smukke silhuetter og et stort udvalg til alle kropstyper. Undertøjet er revolutionerede og er hurtigt blevet en stor succes verden over. Varemærket har bredt sig til mere end 50 lande, men brandets mission er at få kvinder at føle sig godt tilpas i deres krop og være stolt af den. Med shapewear under den vidunderlige kjole kan du være sikker på, at dit outfit sidder lige i skabet.

Spanx undertøj til alle kropsfigurer

Trods det store fokus på undertøjets funktion fås modellerne i masser af smukke udtryk. Det handler jo som bekendt om at føle sig tilpas helt inde fra og det kan du komme til med smukt undertøj. Udover de neutrale, plain modeller kan du også vælge imellem skønne, hvide blondedetaljer perfekt under brudekjolen. Undertøjet fås i todelte sæt og hele bodystocking, der skaber den perfekte base for din cocktailkjole. Bodystockingen giver stadig plads til at vise en flot kavalergang til kjolen med et nedringet snit fortil. Du finder et varierende udvalg til alle kvindekroppe heriblandt også til den gravide mave.

Inspiration