Skjorter til herrer

Populære filtre
51 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Man hører tit ordet ‘en skjortefyr’ – men man behøver ikke at være decideret skjorte-freak for at gå i skjorte. Selvom denne specifikke overdel er en naturlig del af et magtfuldt look, så kan den altid styles på mange måder, alt efter hvad du kombinerer den med. Hos Tiger of Sweden sørger de for, at de ydre rammer er i orden, så dit look er ridset op med selvtillid og personlig attitude.

Vil du se lidt mere moden og seriøs ud, så giver dit tøj dig forskellige virkemidler i form af kombinationsmuligheder og udtryk. I udvalget med Tiger of Sweden herreskjorter sættes tingene i relief, for her får du nøje udvalgte tekstiler i kombination med årtiers sykunst og perfektion. Alt fremstår drønskarpt, for man har vel lov at holde det nordiske designflag højt med alle de lækre ting, det indebærer.

Tiger of Sweden skjorter – de nyeste styles er her nu

Skal man tage sig godt ud i et troværdigt look overfor sine kunder, så er det lige sagen at gå i skjorte. Det ses indenfor mange forskellige brancher, hvad enten man er bankmand, advokat, politiker eller alt muligt andet. Ønsker man blot at se godt ud eller style sig op til en fest – ja, så er en skjorte også det helt rette valg.

Tiger of Sweden har sit helt eget renomme indenfor skandinavisk skrædderhåndværk. Det er et mærke, man ikke kommer udenom på nogen måde, hvad enten den står på årets fest, arbejdsrelaterede opgaver eller dagligdagsfornøjelser med stil over tingene.

Uanset mærke og model minder ethvert skjorte-grundrids om hinanden. Hos Tiger of Sweden går man så ind og skruer på nogle fine designknapper, hvor kravernes form, knapper, samt måden skjorten er syet sammen på i siderne, er de helt særegne detaljer, der skaber mærkets egen signatur. Derudover er materialetyper og farvepaletten også med til at gøre en forskel.

Selvom man har en fortid indenfor business-looks og håndsyede skjorter, så følger dette danske mærke med svenske rødder naturligvis tidens tand. Derfor finder du Tiger of Sweden herreskjorter til enten business- eller fritidsbrug. Dermed er det skjortedag hver dag lige her på Zalando.