Sko
Lave sko
Støvler
Klassiske støvler
Cowboy- & bikerstøvler
Overknees
Snørestøvler
Støvler med kilehæl
Plateaustøvler
Vinterstøvler
Sportssko
Outdoor sko
Badesko
Hjemmesko
Skotilbehør

Buffalostøvler er ikke kun noget, der hører sig til i 90’erne – de findes stadig i bedste velgående. Disse damestøvler fra Buffalo har et trendy design, som er varierende i sine udtryk og giver dig et personligt look. Støvlerne findes i flere forskellige modeller og med forskellige hæltyper, som passer til enhver smag og stil.

Retro brand med moderne udtryk af udsøgt kvalitet

Damestøvler fra Buffalo er ofte associeret med en kraftig støvle med en stor hæl. I dag er damestøvler fra Buffalo karakteriseret af helt andre udtryk – de er moderne på en helt anden måde; de er forførende og glamourøse, komfortable og findes i et hav af modeller. Du kan finde støvler med korte skafter og almindelige, lave hæle, men du kan også finde støvler, som er rå og har metalspænder og lækre lynlåsdetaljer. Derudover byder udvalget på en række forskellige overknee-støvler med høje hæle, som hver i sær har et særligt præg af feminine og rå træk over sig. Det er støvler med kant.

Skab blikfang med et par af disse støvler

Designet er lavet i stilrene linjer med masser af fine finesser med inspiration fra gadebilledet i hjembyen Berlin. Brandet holder sig hele tiden opdateret inden for modens trends, hvilket kan ses i de mange forskellige typer af fodtøj. Det kan ses i de små detaljer såsom metalspænder, minimalistiske syninger, smarte snører og det varierende valg af tekstilmateriale. Netop materialet er nøje udvalgt inden for den bedste kvalitet, så du til hver en tid får en sko, som er komfortabel og behagelig at have på. Udvalget af damestøvler fra Buffalo på Zalando.dk består hovedsageligt af langskaftede støvler, men også af kortskaftede støvler, som er ideelle til at skabe et urbant look sammen med en smart bomberjakke og et varmt halstørklæde.

Inspiration