Satin bukser

Populære filtre
281 varer

Satin bukser til hverdag og fest

Satin bukser er in! De bløde, afslappede bukser kan dresses op og ned til alle anledninger, og så kommer de i et væld af designs og farver. Det er derfor ingen overraskelse, at flere og flere forelsker sig i de silkebløde satin bukser til damer.

Hos Zalando har vi samlet et stærkt udvalg af tidens nyeste takes på denne behagelige og stilige underdel. Med bukserne har du masser af muligheder for at give dem et personligt twist.

For mere pang og glimmer i hverdagen, finder du designs med smarte detaljer som vedhæng, mønstre og spændende detaljer ved benene. Mulighederne er mange og vores udvalg er stort. Find dit nye par satin bukser til damer lige her, hos Zalando.

Sådan styler du dine nye satin bukser

Denne alsidige underdel er en sand kamæleon. Designs i monokrome farver kan følge med direkte fra kontoret, til aftenens drinks med venner. Smid dine sneakers i tasken, og sæt dem sammen med en par matchende stiletter. Kombinér looket med diskrete smykker, for at forstærke buksernes elegance.

Hvis du matcher dem med store øreringe og armbånd, får dit look en boho-inspireret kant.Satin bukser har ofte et skinnende finish og en mere løs pasform. Dette giver dem deres feminine og afslappede kant. Match dem med en ensfarvet T-shirt og et par sprøde sneakers, for et komfortabelt weekend-look.

Det er super nemt, at lege med buksernes udtryk. Selv om vinteren, kan du matche dine satin bukser med lune sweatre og vinterstøvler. Satin bukser med løst fit, går ubesværet sammen med en veldesignet sweater. Hvis du ønsker en mere defineret silhuet, kan du enten vælge en tynd striktrøje, der sidder til i taljen, eller fremhæve den med et diskret bælte.

Udtryk din personlige stil – hver dag

Hvis din stil skifter afhængigt at dit humør, så har din garderobe brug for nogle gode basics, der kan matches med det meste. Et par satin bukser i dybe farver som bordeaux, kan gå med de mere jordnære overdele, uden at dit look bliver for afdæmpet.

Du kan selvfølgeligt også vælge designs i kontrasterende farver eller spændende prints, for et par bukser der pifter ethvert outfit op. Hos Zalando finder du satin bukser med grafiske prints, der med sikkerhed giver mere liv til hverdagens looks.

Hvis du har en forkærlighed for jordnære farver, kan du med fordel gå efter de mange beige og grå designs. Mulighederne er mange og udvalget er stort.