Returnering

***Grundet en stor oplagring kan registreringen af din returnering tage lidt længere tid end den plejer. Vi beder dig derfor have lidt ekstra tålmodighed. Så snart returneringen er registreret på lageret, så sender vi en email og refunderer dig købsbeløbet***

Det er gratis at returnere varer til os, og du har 100 dages fuld returret. 
I tilfælde af, at du returnerer hele din ordre, så refunderer vi leveringsomkostningerne

Sådan gør du:

1. Registrering

Log ind på din brugerkonto med din e-mailadresse og dit personlige kodeord. Under ’Mit Zalando’ i rubrikken ’Returner vare’ i venstre side, kan du vælge den ordre, som du ønsker at returnere fra. Her vælger du, hvilken vare du ønsker at returnere og vælger årsagen. Når du går til sektionen "Returner en vare" vil du finde en liste over alle de varer, som du stadig kan returnere, for at gøre det nemmere for dig, at vælge varerne.

Nu er din returnering registreret.
Ønsker du at returnere en vare fra Zalando Partner, så klik her.

2. Indpakning

Læg de forsvarligt indpakkede varer i pakken og luk den grundigt. Er varen blevet leveret i en særlig indpakning fra producenten (eksempelvis et par sko), så skal den originale emballage være med i returforsendelsen.
Den returlabel, der sidder på følgesedlen, klistrer du nu udenpå pakken.

3. Afsendelse

Aflever pakken på dit lokale PostNord posthus eller postbutik – vi betaler forsendelsen.

4. Bekræftelse

Du får automatisk en bekræftelse pr. e-mail, når vi registrerer din returnering på vores lager. Det tager 7-10 hverdage (man-fre). Herefter refunderer vi købsbeløbet til den anvendte betalingsform. Se mere om refundering her .

Du kan finde detaljerede oplysninger om din returnering på ’Mit Zalando’ under rubrikken ’Returner vare’. Hvis du ikke har modtaget en returlabel, kan du printe en, når du har registreret dine returvarer. Vi kan også at sende en til dig pr. post.

Returnering af flere ordrer i samme pakke: Du kan sagtens returnere varer fra flere ordrer i samme pakke. Husk at registrere varerne retur, og læg returlablen fra den anden ordre ned i pakken sammen med varerne.

Returnering af del-leveringer: Ønsker du at returnere varer fra en del-levering, så lægger du varerne i den samme pakke og sender den til os. Husk blot at registrere, hvilke varer du returnerer.

Returnering af Zalndo Partner vare: Ønsker du at returnere en vare fra Zalando Partner, læs mere her.

Bemærk: Returnering er kun gratis, hvis du benytter Zalandos returlabel og returnerer med Postnord. Afviger størrelsen på mærket fra det bestilte? Så kan det skyldes konvertering af internationale størrelser - prøv tøjet og se om det passer.

 

 


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.