Bliv en del af Zalandos platformPartnerprogram

Zalandos partnerprogram giver brands og butikker direkte adgang til at sælge i 23 europæiske markeder til mere end 46 millioner aktive kunder. 4000+ brands og butikker samarbejder allerede med os, og får gavn af millioner af månedlige ordrer. Brands og butikker kan integrere deres produkter og lager direkte i Zalando Fashion Store og bevare fuld kontrol over sortiment, pris og repræsentation af brandet. Samtidig nyder Zalandos kunder gavn af et større udvalg og muligheden for at shoppe utallige brands på samme platform på en nem måde. Hos Zalando håndterer vi både betaling og kundeservice, så dette behøver du ikke bekymre dig om. Samtidig arbejder vi målrettet på at udvide vores tilstedeværelse og indflydelse i de enkelte markeder, at optimere shoppingoplevelsen for vores kunder samt at nå vores vision om at blive udgangspunktet for mode.
Kontakt os

  Dine fordele:

  #1 Hurtig adgang til større efterspørgsel

  Ved brug af vores data kan du udivkle og implementere en udvidelsesstrategi på tværs af Europa, hvor mere end 46 millioner venter på at shoppe dine produkter.

  #2 Kontrol over prissætning og sortiment

  Accellerér dit onlinesalg og bevar samtidig den fulde kontrol over, hvilket sortiment, du udbyder hos Zalando samt prissætningen heraf.

  #3 Løsninger som sikrer, at du kan

  Du kan anvende vores tjenester, fx Zalando Fulfillment Solutions og Zalando Marketing Services, som hjælper dig med at overkomme potentielle udfordringer inden for marketing og levering/opbevaring af produkter.

  Find mere information

  Klik her

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

  Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

  Redigér dine præferencer

  Hvad er du mest interesseret i?

  Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.