accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Yogaose

Yogatrends

Yoga er ren udrensning for sjælen. Træk vejret, få pulsen op og slap af – der er masser af forskellige måder at gøre det på! Ud over de mere traditionelle yogaformer findes der en række meget forskellige trends i øjeblikket, og vi har udvalgt nogle af de mest dominerende og kigget dem efter i sømmene for dig.

De mest usædvanlige Yogatrends 2016

BoxingYoga

Alt andet end „Hang Loose"

Yogapose
© iStockYoga møder Boxing

"Slap helt af" er nok ikke noget, du vil høre særligt ofte til BoxingYoga! Hvis du er vild med boksning eller kickboksning og de yogaformer, der virkelig får svedperlerne frem, er dette den helt perfekte trend for dig. Folkene bag er den britiske bokser Matt Garcia og yogainstruktøren Kajza Ekberg, og deres oprindelige formål var at udvikle bokseres fysiske styrke og fleksibilitet. Det primære fokus er på at åbne og styrke brystet, skuldrene og hofterne. Træningsformen lægger stor vægt på koncentration og styrke og kombinerer klassiske asanaer med elementer fra boksning. BoxingYoga anvendes til at forebygge skader, fremme den generelle kropsholdning og i særdeleshed til at skabe udholdenhed og vilje til at fortsætte, når det gør allermest ondt.


Surf Yoga

Først på yogamåtten - derefter på surfbrættet

Yogapose på et surfbræt
© iStock Yoga møder havet

SUP-yoga er en kombination af SUP-board (SUP står for Stand Up Paddle Surfing) og yoga. Træningen består af hatha og vinyasa asanas på et surfbræt og giver en fantastisk følelse af afslapning og fysisk aktivitet. Her du kan du nyde følelse af vægtløshed i bølgerne samtidig med, at du finder balancen. Denne type yoga er blevet meget populær på det seneste, og kan blandt andet findes på eksotiske feriedestinationer som Sydamerika, Portugal og Marokko.


AcroYoga

Giv slip og hav tillid

Yogapose
© iStock Yoga møder Akrobatik

Hvad siger du til at kombinere yoga, thaimassage og akrobatik? Nu er det muligt takket være acroyoga! Det er en parsport med øvelser, som på en sjov, men stadig nænsom, måde er med til at fremme balancen, kropsspændingen og koordinationsevnen. Eftersom acroyoga altid udføres sammen med en partner, handler det meget om at kunne give slip på hæmningerne, opbygge tillid samt tage og videregive ansvar. Og så er der den såkaldte flyvende yoga, hvor du støttes af din partners hænder og fødder, hvilket giver en helt ny følelse af afspænding. Det at udføre akrobatiske bevægelser sammen med en anden er en særlig form for yogapraksis, som stimulerer kreativitet, leg og eventyrlyst. Yoga uden grænser!


Guerilla Yoga

Ud af studiet og op på måtten

Yogapose
© Getty Yoga goes Urban

Virker indelukkede yogastudier og fitnesscentre en smule afskrækkende på dig? Så smid alt, hvad du har i hænderne, og gå på jagt efter den næste guerilla yoga-event, som afholdes i nærheden af dig. Rundt omkring på åbne pladser midt i byerne afholdes der flere og flere yogasessioner, som er åbne for offentligheden, og i stedet for meditationsmusik er det alle byens lyde, som du hører i baggrunden. Uanset om det skal foregå på et hustag, ud til havet eller i en park, er det aldrig svært at finde et fedt sted til en yogasession i det fri. Arrangørerne afslører normalt først den nøjagtige beliggenhed, lige inden eventen skal gå i gang. Vi synes, at guerilla yoga ville være et spændende alternativ til dine traditionelle søndagsplaner, så glem alt om loppemarkeder, brunch osv.!


Clubbing Yoga

Tag yogamåtten med på club

Yogapose
© Getty Yoga møder klubben

Clubbing og yoga på én gang? "Jamen, hvorfor ikke?" er det, mange yogaentusiaster siger, når de sætter kursen mod natklubben om morgenen med måtten i hånden, finder ind i den rette festivalstemning og dyrker yoga til højlydt elektronisk musik, hiphop eller pop. Deep House møder mantraer, og i stedet for alkohol er sunde smoothies den foretrukne drink, mens du finder ind i dig selv ved hjælp af yoga eller massage frem for på dansegulvet. Det er stedet, hvor nybegyndere og eksperter kan mødes – ganske enkelt for at have det sjovt med at dyrke yoga sammen. Clubbing yoga er det sidste nye for storbyens yogier!

Forelsk dig i yogamoden

Få mere yogainspiration