Her får du et helt unikt sportsmærke, som både trækker på nordiske og amerikanske modetendenser. Den modige brug af blonder og snore er kombineret med casual farver, som gør sportstøjet ideelt til både sport og hjemmebrug. YAS Sport udspringer af tøjgiganten Bestseller, som også står bag de danske mærker Only, Vero Moda og Jack & Jones.

Sportswear til enhver aktivitet

I kampen for at fremstille en kollektion af sportswear som både tilbyder støtte til træningen og fremhæver den kvindelige krop har koncernen fremstillet YAS Sport. Uanset om du er til holdsport, styrketræning, hold i fitnesscenteret eller en rolig gåtur i naturen er der et outfit til din favoritaktivitet. Det brede udvalg gør tøjet egnet til mange typer af aktiviteter. De tætsiddende styles er ideelle til løb, mens en cool top er perfekt til Hot Yoga. Hvis du er mere til traditionel yoga såsom Hatha Yoga kan du trække i en langærmet funktionstrøje. Du finder fede sportssæt, såsom jumpsuits, der er fede at flashe både i fitnesscenteret og på en varm sommerdag.

YAS Sport – unikke styles for alle pengene

Her finder du sportstøj til både sommer- og vinterbrug. De varme, lange jumpsuit holder dig lun helt ind i sjælen, mens du kan svede igennem i en lækker blondetop. Særligt de asymmetriske snore og blonder over brystet gør brandet utroligt unikt. Hvis du er typen, der er til fuld knald på unikke designs, men samtidig elsker neutrale farver, er YAS Sport et af vores bedste bud til dig og din træningstaske. Alligevel finder du også seje prints og farverige designs i det varierende udvalg, som består af blandt andet sportstoppe, træningsbukser, funktionstrøjer og T-shirts. Du finder hele kollektionen lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af