accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

We love Yoga

Inspiration til din yoga

Tradition X Moderne

Yoga

Er Yoga helt nyt for dig og leder du efter begyndertips for en perfekt start? Eller er du allerede dybt passioneret omkring yoga og er interesseret i nye trends og spændende inspiration? Ligegyldigt om du er begynder eller yoga-entusiast, så har vi spændende guides, workout videos og meget mere til dig. Bliv inspireret og udforsk en verden af yoga, som du aldrig har set før.

Yoga for krop & sind

Den perfekte kombination af spiritualitet og moderne sport.

Yoga er en holistisk træningsform, der hjælper med at friske dig op og få dig til at slappe af. Denne gamle indiske bevægelsesform er ubesværet kommet ind i vores moderne tidsalder og kan integreres perfekt ind i vores dagligdag. Individuelle øvelser, kaldet asanas, kan kombineres på uendeligt vis, så du får en helt unik træning baseret på dine behov. Hvad enten du har brug for beroligende, udrensende eller styrkende elementer, så kan du sammensætte din træning og nå dit personlige mål!


Sådan virker yoga på din krop og dit sind

Allerede efter et par øvelser vil du føle den positive effekt af yoga. Yoga har en afslappende effekt på nervesystemet, ryggen og rygsøjlen. Det forbedrer effektiviteten af hjernen, hjertet og lungerne. Dit immunforsvar bliver stærkere og du vil hurtigt føle, at du kommer mere i balance. Kreativitet, selvtillid og koncentration øges.


Nu er det din tur!

Vil du gerne gøre teori til praksis? Så hop op på din yogamåtte og prøv vores 4 yoga-workouts med yogalærer Annie Clarke. Mærk den positive effekt på krop og sind, som yogaen har. Leder du efter en udfordring? Så deltag i vores challenge og udfordr dig selv og dine venner og deltag i konkurrencen om at vinde en tur til L.A..


Leder du efter ny inspiration?

Så lad dig inspirere af øvelser, personlige erfaringer og gode råd fra vores mange eksperter og yogier fra forskellige lande. Check nye yoga-tendenser såsom boksning - eller surf yoga. Er du nybegynder, så får du masser af gode råd med på vejen, så du ved hvordan, du kan komme i gang. Se også vores guides til udstyr og træningstøj, så du kan blive helt rigtigt klædt på til din yogatræning.


Namaste!