We are Cph er et brand fyldt med lækre ready-to-wear items til mænd. Sammensæt en masse lækre looks til hverdag og fest med et udvalg bestående af moderne skovmandsskjorter, cool cowboyjakker og fede T-shirts. Hvert item er et statement i sig selv. Med de gennemtænkte, diskrete detaljer kan kollektionerne derfor med fordel bruges sammen med et par simple jeans og en cap.

We are Cph – ude godt, hjemme bedst

Kom i kontakt med din indre modeguru med uimodståelige items fra We are Cph. Det danske brand blev etableret i 2013, hvor dets skabere ville skabe et nyt brand med rødder og inspiration fra Københavns gader. Formålet er at give den modehungrende mand mulighed for at sammensætte unikke outfits med et rebelsk og åbensindet touch. Sammensæt et ægte københavnerlook med en højtknappet skjorte under en denimjakke og suppler med opsmøgede jeans. Det er edgy detaljer og en kommerciel stil, der udgør det unge brands DNA. Stilen retter sig direkte mod den unge mand, der gerne vil udtrykke sin personlighed gennem fed stil til rimelige priser.

Dansk stil med et twist af det bedste fra modescenen

Selvom brandet finder det meste inspiration i den københavnske stil, har de også følehornene ude i den internationale mark. Brandets designere har nemlig også øje på de florerende modetrends fra hele verden. Udvalget byder på sweatshirts, skjorter og jeans i sobre designs, som passer perfekt til den ambitiøse herre. Brug en af de fede skjorter i et hverdagslook på jobbet med et par casual jeans og et par sneakers. Skal looket være mere formelt kan du skifte ud med et par jakkesætsbukser og -sko. Skjorterne kan også bruges i weekenden sammen med en iøjnefaldende butterfly. Gå selv på jagt i dette fantastiske, danske brand lige her og forny garderoben til den kommende sæson.

Gå ikke glip af