Wåven er et britisk brand, som finder sin inspiration i de minimalistiske skandinaviske rene linjer. Det simple designs findes på til mænd og kvinder, og byder på overdele såvel som underdele til begge køn. Stilen er klassisk og moderne, og kan nemt tilbyde noget til enhver garderobe med sine pæne og nøje udvalgte rødlige og blålige farvenuancer.

Minimalistisk mode til mænd og kvinder

Wåven har et smukt og simplistisk udvalg til kvinder. De elegante, simple linjer går igen i skjorter såvel som jeans, hvilket gør dem supernemme at mikse og matche, hvis man vil. Nogle af modellerne er overdimensionerede i designet, hvilket giver tøjet en helt særlig personlighed og en kant, som bryder med andre tøjkollektioner i modebilledet. Vi er vilde med deres lille kollektion af denimtøj i forskellige blå nuancer. Den overdimensionerede cowboyjakke og de smarte denimjeans fra Wåven kan bæres sammen og hver for sig. Tag en sort eller grå rullekravebluse på, som understøtter den moderne stil, og som passer til bukserne, hvis du smider jakken i løbet af dagen.

Skab en personlig stil med simplistiske tiltag

Tøjkollektion til mænd er ligeledes fyldt med spændende, simple designs, som kan bæres hver for sig og som sæt. Herretøjet fra Wåven indeholder også dele af oversize-tøj, som giver en særlig kant til dit outfit. en overdimensioneret cowboyjakke giver dit sommerlook personlighed. Med deres kvalitetsdenim kan du nemt køre den trendy denim-on-denim-stil. Er du mere til et andet, klassisk look, kan du tage et par sorte jeans og sætte dem sammen med en ternet skjorte og en simpel pullover, som er perfekt med et par hvide sneakers. Det casual look er moderne og meget alsidigt, hvilket gør at du kan bære det i mange forskellige henseender – både til hverdag og fest.

Inspiration