Sko, tøj og accessories fra Walk London

Filter (1)

124 varer

Forny din skogarderobe med urban trends i form af støvler og smarte snøresko fra Walk London. Uanset årstiden kan du finde et par smarte sko i et trendy design, der matcher godt med langt de fleste outfit. En uundværlig del af din skogarderobe og et perfekt accessory, uanset om din stil af afslappet eller professionel.

Walk London – trendy footwear

Godt skodesign er mange ting. Det handler om materialernes kvalitet, deres pasform, muligheden for bevægelse og deres look. Når alt dette bliver samlet i en sko eller støvle, så har du noget fodtøj, som du vil få glæde af gennem hele sæsonen. Walk London er inspireret af urban trends og har derfor ofte et råt og cool look, der passer godt til en semi-casual, afslappet eller professionel stil. De er skabt i gode materialer, hvilket er med til give skoene en følelse af kvalitet. Læderet er gennemarbejdet og er med til at give både sko og støvler et gennemført finish. Det er også med til at give skoene deres gode pasform såvel som et smart look.

God komfort i læder

Det er et brand, som går op i kvalitet, og derfor udvælger de kun de bedste materialer. Deres sko og støvler er i ægte læder, men sålerne er skabt i et godt syntetisk materiale. Det gør sålerne mere fleksible og komfortable, hvilket er vigtigt, når man tager i betragtning, hvor mange timer vi har vores fodtøj på hver dag. Hvis vejret er vådt, så finder du i dette sortiment et godt udvalg af støvler, der går op om anklen. Læderet er med til at give en vandafvisende effekt, hvis du behandler dem med imprægnering, så sne og slud er intet problem for dette fodtøj. Fuldend dit look og din stil med et par smarte nye sko i et gennemført design.

Inspiration