accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Bevar fokus

Switch off. Wake up. Flyt dine grænser og (gen)opdag det der øjeblik af klarhed. Find dit indre jeg og fjern alle dine begrænsninger. Glem alt om, hvad du er i stand til eller ikke. Du har magten.

TRÆNING

Start. Stop. 60 sekunders interval. Der er ikke tid til at tænke på andet, end hvor meget du kan pushe dig selv – og hvor intenst.

Shop denne style
Afspil video

Fra HIIT til cross. Når du pusher din udholdenhed og styrke til det absolutte maks, så kræver det sit gear. Beskyttende, støttende, åndbart og passende til dit tempo. Vælg træningstøj fra Reebok, som er skabt til intens træning.

SHOP TRÆNING

YOGA

Indre styrke begynder i sindet. Tag dig tid til at omfavne stilheden, lyt til kroppens signaler, for så forsigtigt at flytte og presse dine grænser.

Shop denne style
Afspil video

De stille øjeblikke er ikke ensbetydende med, at din krop ikke kan pushes. Intet skal holde dig tilbage, heller ikke dit gear. Det skal være åndbart og indeholde stretch, og du bør vælge elementer som virkelig samarbejder med din krop. Sådan opnår du nye fysiske og mentale resualtater.

SHOP YOGA

DANS

En klassisk rutine. En hiphop-klassiker. Koreografi du finder på eller har kunnet i årevis. Træning som du helt glemmer er træning.

Shop denne style
Afspil video

Lad rytmen sparke ind, og lad hver eneste bevægelse udtrykke din personlighed. Lad rytmen guide dig. Uanset om du gør det for træningens skyld, for sjov eller professionelt. Udstyret er nøglen. Gå efter styles fra Reebok, som giver dig bevægelsesfrihed, uden så mange dikkedarer, uanset hvor hårdt du træner.

SHOP DANS