Filter1

VOGUE Eyewear
Sko, tøj og accessories

78 varer

Vogue Eyewear har solbriller, der er med på de hotteste trends og shoppen, hvor du finder netop den solbrille, der passer din personlige type og stil, er naturligvis hos os. Du vil være med på den nyeste mode med dette brand, lige meget om du er i New York, London eller på Bali – forretning eller ferie.

Vogue Eyewear er trendy kvalitet

Solbriller og briller fra dette brand repræsenterer først og fremmest de nyeste trends, men der er heller ikke slækket på kvaliteten. Briller er den nye, hotte fashion accessorie, og du kan vise dig overalt med dine nye briller fra Vogue Eyewear. De er selvfølgelig perfekte til stranden og på caféen, men du kan heller ikke undvære et par til dine forretningsmøder eller til den romantiske weekend i Paris, Berlin eller Barcelona. Fra de sidste kollektioner kan du vælge mellem mange stilarter og materialer. Her er metalbriller á la solbrillerne fra den legendariske Top Gun-film, til Casual Chic og mørkere materialer, faconer og farver. Her finder du brillen, der passer til dit temperament, din garderobe og din sindsstemning.

Brillen til dig der ved, hvad du vil

Brandet blev grundlagt i 1973 og er opkaldt efter det berømte modemagasin Vogue og har altid været præget af at være brillen til den moderne kvinde. Kvinden, der har modet til at gøre, hvad hun vil, rejse hvorhen hun vil og altid være med der, hvor ’det sker’. I 1990 overtog det italienske firma Luxottica Vogue, der, som navnet antyder, handler med luksuriøse og fashionable briller til alle anledninger. Når du køber dine nye briller eller solbriller fra Vogue Eyewear, ved du, at du er blandt de mest fashionable kvinder i verden. Du vil føle dig godt tilpas, lige meget hvilken event du er til, eller hvilken strand du holder ferie på.

Inspiration