Sko, tøj og accessories fra Vivienne Westwood

  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Anledning
  • Kollektion
  • Materiale
147 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 2

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Lad kollektionerne fra Vivienne Westwood klæde dig på og gå ud ad døren hver dag med en funky attitude. Englands ukronede punkdronning rocker stadig på livet løs. Så skru op for personligheden og lad britisk vildskab afspejle dit humør. Det er tøj og tilbehør med kant og karisma på ægte Westwood-manér.

En ny stilretning med Vivienne Westwood

Er du til eksperimenterende og opsigtsvækkende looks, så er Vivienne Westwood mærket for dig. Hun har bragt modighed og excentrisk fashion til live, hvor både mænd og kvinder klæder sig, som de lyster. Stilen er en vulkan af farver, prints og sjove påfund, som i den grad gør kollektionerne anderledes og fascinerende. Det er avantgarde, når det er bedst og mest uforudsigeligt, hvor farver, former og silhuetter afviger fra det kommercielle marked. Dermed er der designkræs for fuld skrue, så den individuelle stil kan hyldes optimalt.

Så skal stilen flashes med vild design

Selvom Vivienne Westwood altid forbindes med sit orange hår og farverige attitude, så kan hun også være mere stille. Det afspejles også i kollektionerne, hvor man ligeledes finder items i helfarver, men hvor der altid er tilføjet et eller andet tvist, der bidrager med en signatur. Dermed er det op til alle jer modeinteresserede mænd og kvinder derude at skrue op og ned for vildskaben. Mærket er repræsenteret på catwalks og gadeplan samtidigt. Mulighederne er uendelige, hvad enten man søger noget tøj, nye sko eller tilbehør. Så bliv klar til besøg på barer, museer, kunstgallerier, festivaler og alt mulig andet i dit nye look fra Westwood.

Inspiration