Sko, tøj og accessories fra Viggo

Filter (1)

85 varer

Viggo – ultraskarpe jakkesæt

Elegant og underspillet iblandet friske mønstre og farver mikset med både det drengede og modne udtryk. Slim fit, stumpebukser, løs T-shirt eller skarpt look fra top til tå og klar til den store gallamiddag. Viggo er til manden, der konstant er på bevægelse gennem storbyer og underholdende situationer med en god historie i.

Nemt at forelske sig i, farligt svært at vælge imellem

Det kan nogle gange være en udfordring at udvælge et godt jakkesæt eller pæne bukser, der både kan bruges til arbejde, fest og mere formelle situationer. Viggo har dog en fantastisk måde at balancere det drengede og det modne, det subtile og det sprælske, det elegante og det vilde.

Hele kollektionen besidder en næsten je ne sais quoi, hvor de forskellige elementer af kollektionen kamæleonagtigt smyger sig ind i din garderobe og kan passe til et overraskende stort udvalg af dit tøj, når først du kommer i gang.

Viggo kan med god grund bryste sig af en skarp, moderne stil i herretøj og mode. En slags minimalistisk æstetik parret med et sofistikeret, europæisk twist, et underliggende glimt i øjet og et næsten uendeligt antal af situationer, hvori du nu kan have en undskyldning for at se ekstra skarp ud og skille dig ud fra mængden. 

Suit up – de klassiske stylingmatches til dit jakkesæt

Der er masser af muligheder for at tilføje kække detaljer til dit jakkesæt, hvad enten det er gråtonet eller højrødt. Første detalje, der springer frem i køen, er naturligvis et slips eller en butterfly. De kommer begge i en fuldstændig uoverskuelig myriade af farver og mønstre, og det er hér, du virkelig kan slippe dig selv løs og gå all-in. 

Men hvad skal du så vælge? Slipset giver et knivskarpt og rent look, men butterflyen er – helt fortjent – også begyndt at blive skrevet oftere på gæstelisten (også selvom du ikke er i det stiveste 'kjole og hvidt'), da den ofte kan give et mere kækt og legende udtryk. Det vigtigste er dog at glemme 'modepolitiet' og style dit sæt med præcis dét, du har lyst til.

Den tredje mulighed for at tilsætte lidt spræl er en farverig lommeklud, der kan fungere som prikken over i'et til et elegant outfit. Husk at overveje, om farverne passer til hinanden. 

Pas godt på dit jakkesæt og få det til at holde længere

Et jakkesæt er altid en investering, og passer du godt på det, kan du få det til at holde meget længere samtidig med at det ser friskere ud i længere tid. Et jakkesæt skal naturligvis renses og ikke bare smides i vaskemaskinen, men det vigtigste tip er faktisk ikke at rense dit jakkesæt for ofte, da rensningen slider på stoffet.

Den bedste metode er i stedet at hænge det op, efter du har brugt det, og lufte det igennem – altså hvis det stadig er rent og ikke lugter af gnu. Næste vigtige skridt er, at lade jakkesættet hvile. Stof har også brug for at tage en puster, ellers reduceres levetiden og tøjets kvalitet. Bruger du dit jakkesæt ofte, er det en god idé at købe to par bukser til jakken.

Det sidste vigtige trick er at købe en steamer til de uregerlige folder. En steamer er langt mildere mod dit tøj end et strygejern, og du risikerer samtidig ikke at brænde stoffet.

Man siger, at jakkesættet er mandens rustning. Og med en habit fra Viggo er du sikker på at være velklædt, hvad end dagen bringer – et outfit, der er varigt, tidløst og perfekt til både hverdag, fest og fejring. Stor anbefaling herfra!