Populære filtre
365 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Victoria Beckham – på én gang raffineret og enkelt

I 2008 grundlagde tidligere popsanger og stilikon, Victoria Beckham, sit eget fashionbrand af samme navn. Med en unik designæstetik og et øje for den enkle stil, skuffer det britiske luksusbrand bestemt ikke. Her finder du luksuriøst tøj, som kan bruges til både hverdag og fest, på job, derhjemme eller i byen.

Brandet startede med at designe en serie af kropsnære kjoler, og har siden udvidet kollektionen til også at omfatte sko og accessories, som for eksempel solbriller. Siden Victoria Beckhams første kollektion, har brandets tøj været kendetegnet ved at være modigt, intuitivt og raffineret, og altid gennemført i de bedste materialer og det fineste håndværk.

Beckham blander på fineste vis klassisk design, som den allestedsnærværende polo, med moderne og modige mønstre. Her finder du alt fra raffinerede pencilskirts med pailletter, til bukser, der ved første øjekast ser meget nytænkende ud. Victoria Beckhams designs er på én gang en spøjs og fantastisk blanding af de fineste materialer som silke og uld, men sat sammen på nye og spændende måder, og derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af tøjet her hos Zalando.

Victoria Beckham: Et luksusbrand med tøj i høj kvalitet

Victoria Beckham er, som den berømthed hun er, kendt for at være stor tilhænger af ”less is more”. Det sætter også sit præg på luksusbrandets trendy styles. For selv om materialerne er overdådige, og hvert enkelt stykke tøj er et lille mesterværk, så er hendes modebrand i det store hele meget enkelt. Det er sandsynligvis også derfor, at der er så mange, som er vilde med tøjet.

Mangler du et outfit til dit næste aftenarrangement, så er en trendy kjole fra Victoria Beckham løsningen. Den kendte designer er kendt for sin mening om, at alle kvinder bør have mindst én velsiddende kjole i klædeskabet. Du finder derfor et godt udvalg af for eksempel crepe kjoler i uld, og de populære kropsnære kjoler som Beckham selv er kendt for at kunne lide. Se udvalget her hos Zalando.

Et bæredygtigt brand

Når du køber tøj fra luksusbrandet Victoria Beckham, kan du gøre det med god samvittighed. Brandet har for længst tilsluttet sig arbejdet med at gøre modebranchen mere bæredygtig. For eksempel arbejder tøjmærket med at udsluse al brug af plastik i blandt andet deres emballage.

Hos Zalando gør vi det nemt for dig at handle bæredygtigt. Følg den grønne bæredygtighedslabel. Så ved du, at tøjet er lavet på bæredygtig vis, for eksempel af genbrugsmaterialer eller gennem en vandreducerende produktion.