Sko, tøj og accessories fra Vespa

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Materiale

2 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Vespa har i flere år været kendt for sine italienske scootere. Brandet blev stiftet i Firenze i 1946, og i 2017 kom deres første sneakers på gaden. Og de er lige så fede som de klassiske motorkøretøjer. I dag arbejder skoafdelingen med samme kerneværdier, som da det hele begyndte. Firmaet fokuserer på at være spontan, at have stil og at nyde en glad hverdag. Mærket sælger også bomberjakker, trøjer, T-shirts og tilbehør som fx bælter, nøgleringe og rygsække.

Klassiske Vespa-sneakers i et urbant design

Vespa er et frisk pust på sneakers-markedet med sin innovative stil. Udvalget består af alt fra klassiske sko til urbant fodtøj, og skoene tilbydes i mange forskellige farver. Det er især Freccia-kollektionen, som skiller sig ud fra mængden. Disse sko er et ”must have” for loyale fans, som er vilde med, at fodtøjet bærer det samme metalliske logo som de tohjulede køretøjer. Men det er ikke kun scooterfans, som køber skoene. Med disse lædersko i hvide eller sorte nuancer når det italienske brand ud til mange flere end nogensinde før. Det er det perfekte billede på en kombination af et klassisk design med det velkendte logo, som er placeret på vibrerende, urbane sko, der trender i hverdagsbilledet.

Passer perfekt til både formelt og uformelt brug

I løbet af de seneste år er sneakers generelt gået fra at være hundrede procent sporty til at være moden i front. Derfor kan du bære et cool look med de førnævnte sorte sneakers, som snildt kan kombineres med et par jeans og en sort T-shirt med eller uden mønster. Det kan også være, at du måske mere er til en afslappet skovmandskjorte. Så kan du fx prøve dig frem med et par khakibukser, en rødternet skjorte og et par røde sko. Khakibukserne kan også benyttes til et mere formelt look med hvide sneakers, en hvid skjorte og en lækker blazer. I bund og grund passer skoene både til seriøse og afslappede aktiviteter.