Filter1

Versace
Katalog

616 varer

Versace: Medusamystik og overdådig luksus

Vil du sige luksus, rigdom og berømmelse i ét ord, skal du sige: Versace. Alle kender navnet og logoet med det mystiske medusahoved. Fra clutches til solbriller, tøj, smykker og accessories – alt hvad der er brandet med ikoniske Medusa er per definition luksuriøst. 

Luksus, lak og læder — eksklusivt italiensk håndværk

Hvis du er typen, der står med næsen trykket flad mod modehusenes store udstillingsvinduer, når du er i Paris og Milano, er du måske lige netop den fashionista, som Versaces talentfulde grundlægger havde i tankerne, da han lagde hjørnestenene til sit modeimperium. 

Ganske som sit tøj og sine accessories var den unge, italienske designer Gianni Versace på alle måder en ener blandt modedesignere. Sammen med hans unikke kombination af stærke pangfarver og kropsnære snit har valget af materialer som læder, vinyl og metalliske stoffer været med til at definere den velkendte italienske kvalitet. 

Velvære kan nemlig også godt komme udefra, og hvem kunne ikke have lyst til at træde i et par loafers i sort, blødt kalvelæder parret med lækre chinos og en smart poloskjorte? Du kan også matche en plisseret nederdel med et par chic'e solbriller, som prydet med det ikoniske Medusahoved vil trække lange spor af luksus på din vej. Og på en gråkedelig mandag kan du pifte hverdagslooket op med et par stilrene, hvide sneakers til dine jeans og T-shirt. Klassikere går man aldrig fejl af.

Kunsten og kendisfaktoren — the show must go on

Gianni var den første designer, der ejede og kontrollerede alle dele af sit brand – fra design og produktion til markedsføring. Og det, som gjorde ham unik, var, at han var den første til at forbinde musik med mode.

Han hang ud med de største Hollywood-kunstnere og musikere på sin tid og opsatte store shows med dem. Kunstnerne var vilde med de vovede og udfordrende kjoler og farverige print, og stillede gladeligt op til fotosessions, tog til prisuddelinger med Gianni under armen – og snart ville alle ses i det nyeste skrig fra Versace.

Det på én gang glamourøse og frygtløse design kan du også tage til dig. Vi elsker f.eks. at kombinere et sort outfit og guldsmykker, som til hver en tid giver et eksklusivt udtryk. Vil du have lidt mere farve på drengen kan du overveje at pifte looket op med et lækkert silketørklæde med et af de mange barokprint, som hæver niveauet til majestætiske højder.

Fur-free famiglia – et italiensk brands død og genfødsel

I dag løfter nye kræfter Giannis kreative arv. Og Versace fortsætter med at hæve barren for ekstreme designs og markedsføring, som indimellem også indebærer brandede helikoptere og sportsvogne til de superrige. Det er vildt og vovet og ekstravagant, og vi er vilde med det! 

Men selvom det overdådige udtryk spiller en stor rolle, har brandet (sammen med flere andre store modehuse) besluttet ikke længere at bruge pels i sine kollektioner. Det falder i god tråd med det fokus på dyrevelfærd og bæredygtig produktion, som vinder mere og mere ind i modeindustrien. På samme måde melder brandet sig med sin farverige Versace x Pride-kampagne sig ind i kampen for ligestilling for alle uanset køn og seksualitet. Sådan har en af det 20. århundredes største modegiganter formået at give brandet fornyet kraft. Så selvom pels i adskillelige årtier har været indbegrebet af luksuriøs mode, fortsætter Versace med at udvikle innovative designs, som med sine guldsmykker, flashy print og stærke farver fastholder sin indflydelse som et luksusmærke, der definerer og skubber på trends med prangende styles og glamourøse looks. 

Heldigt for dem og dyrene — og heldigt for os, som lader os inspirere!