Sko, tøj og accessories fra Versace Jeans

  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Anledning
  • Kollektion
  • Materiale
448 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 6

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Som et søstermærke til mode-kraftcentret Versace, skaber Versace Jeans afslappede designs til byens stilbevidste modeentusiaster. Med fokus på avanceret denim-design og ægte bomuld, udstråler herre-T-shirts fra Versace Jeans en afslappet og tilbagelænet modetrend, hvor målet er at skabe kollektioner, der kan bæres 7 dage om ugen, året rundt. Med butikker i hele verden, der fører dette livsglade designermærke på deres hylder, har modebevidste mænd og kvinder fra alle hjørner af kloden været i stand til at føje disse dynamiske og energiske kreationer til deres egen garderobe. Versace Jeans giver folk mulighed for at skabe individuelle stilarter fra en overordnet glæde for eksklusiv mode. Fra casualwear, der er velegnet til en dag på kontoret eller en nat i byen, til særlige kreationer til særlige lejligheder - Versace Jeans er mærket til alle årstider og alle vejrforhold. Kom nu, forkæl din garderobe i dag.

Versace Jeans - afslappet behøver ikke at være kedeligt!

Versace Jeans er en favorit blandt stjerner som Brad Pitt, Beyonce og Jamie Foxx, og de er dybt seriøse, når det gælder om at designe topmoderne stilarter med tydelig og ligefrem kvalitet. Mærket er ideelt til dem, som er med på de nyeste tendenser og dem, der elsker, når deres tøj afspejler dette. Med herre- og dametøj fra Versace Jeans kan du ikke blot møde denne sæson med stil, men også de næste mange. Ved at tilbyde et klassiske snit er Versace Jeans i stand til at skabe kollektioner, der udstråler øjeblikkets stil, mens de samtidig er alsidige nok til at blive båret år efter år. Med den enestående kvalitet, der følger med Versace-navnet, kan du være sikker på, at disse designs kan nydes igen og igen. Til den smarte fyr skal udvalget af herretøj fra Versace Jeans nok få dig elegant klædt på i en urban stil, som du vil være stolt af. Og til de sofistikerede kvinder, med øje for design, vil kjolerne fra dette mærke indgyde dig med ærefrygt. Se hele kollektionen i dag her på Zalando.

Gratis service

På Zalando.dk giver vi dig et stort online udvalg samt gratis levering

Zalando giver dig mulighed for gratis at returnere din vare indenfor 30 dage

Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail eller kontakt os ved brug af kontaktformularen