Katalog

Populære filtre
6.747 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Gå på opdagelse i Vero Modas uendelige klædeskab

Hvad end du er på jagt efter gode basisfund eller er til fest og farver i hverdagen, har danske Vero Moda noget for enhver smag. Med sit alsidige og spændende udvalg af modetøj får du her alverdens muligheder for at afprøve og gå på opdagelse i nye stiludtryk.

Tøj, der følger dig gennem hele livet

Tøj er ikke bare tøj. Tøj er minder og gode oplevelser. Vores tøj følger os hver dag hele livet igennem. Vero Moda er en institution i det danske modebillede og et fast indslag på de fleste gågader og i shoppingcentre. 

Gennem årene har Vero Moda været det åbenlyse valg, når der skulle findes kjoler til konfirmationen, fødselsdagsfesten eller sidste skoledag. Skarpskårne skjorter til den første jobsamtale. Når der skulle styr på tøjet til den første dag på gymnasiet, på universitetet og på arbejdspladsen — eller når der skulle skaffes sjove fund til ferien eller nytårsaften i venners lag.

Det er for mange af os det naturlige go-to sted at finde modetøj i en kvalitet, der kan holde til dagligdagens mange strabadser. Når garderoben skal friskes op eller du er på udkig efter et helt specifikt look, kan du helt sikkert finde nogle ret nice styles her.

Lækkert design til lave priser

Vero Moda excellerer i at designe tøj, der er let tilgængeligt og passer alle – uanset personlig stil og kropstype. Der er altid noget nyt og spændende at finde i deres kollektioner. Her bryster man sig af at være ultra fleksibel og hurtig på aftrækkeren, når det kommer til at inkorporere og eksperimentere med de nyeste trends fra catwalken, så de med det samme kan finde vej ind i dit klædeskab og personlige stil. 

Hver dag er de med til at forny modebilledet på en måde, der er prismæssigt overkommeligt for den almindelige forbruger. Det behøver jo ikke at koste en formue at ligne en million. Derfor kommer der hele tiden også nye styles til, så der er masser at give sig i kast med for den eventyrlystne modeelsker. 

Vis, hvem du er!

Mode giver udstråling, og måden vi præsenterer os selv på er med til at vise omverdenen, hvem vi er. Iøjenfaldende farver og spraglede print udstråler sjov i gaden, livsglæde, kreativitet og store armbevægelser, mens de mere klassiske og afdæmpede designs giver et indtryk af ro, velovervejethed og balance. Uanset din stil, er der et bugnende katalog af lækre styles at gå på opdagelse i.

Overordnet set kan man sige, at stilen er gennemgående minimalistisk og inspireret af den særlige skandinaviske æstetik. Lyse farver og et luftigt design tilsat skarpe, grafiske detaljer og romantisk sensibilitet bidrager til et helt unikt nordisk udtryk. Det lyse sættes ofte i kontrast med tekstiler i mørke og sorte nuancer, der giver et stramt og enkelt look. 

Basisitems, der sikrer velvære fra inderst til yderst

Men mode er meget mere end farvestrålende fashion pieces. Det er også alt det, vi har helt tæt på kroppen: den sorte top under den transparente skjorte eller oversized T-shirt, som vi personligt elsker at bruge som nattrøje. Undertøj og bomuldssokker, der ikke gør det store væsen af sig. Når det kommer til de essentielle basisvarer, har Vero Moda altid et stort udvalg til at dykke ned i.

Basisartikler skal ikke nødvendigvis være det samme som kedelige, ensfarvede mængdekøb, som vi lægger i kurven sammen med mælk og riskiks. Det er alt det tøj vi bruger allermest hver dag og som vi næsten ikke kan leve foruden. Derfor er det også den del af vores garderobe, som kan være allervigtigst at give lidt ekstra opmærksomhed. Tænk f.eks. på, hvad en sort top med blonder kan gøre for at bløde det klassiske skjorte-look lidt op? Hvis du så ovenikøbet bruger lidt mere krudt på at sikre dig items, som er fremstillede i en god kvalitet, har en god pasform og er lavet i holdbare materialer, der tåler tæt kontakt til huden uden at give allergi eller irritation, vil du stensikkert kunne mærke velværen hele vejen til den yderste fingerspids.

Moderigtigt tøj med bæredygtig omtanke

Vero Moda gør en dyd ud af at kunne give tilbage til det samfund, der har formet brandet — at kunne gøre en positiv indsats dér, hvor det er muligt. Det angår både klimavenlighed og forbedrede arbejdsforhold. Under strategien "Fashion FWD" gør man derfor en stor og meget tydelig indsats for at rykke modeindustrien i en mere bæredygtig retning. 

Frem mod 2025 har Vero Moda derfor opstillet en række mål for, hvordan man kan være med til at gøre verden til et bedre sted. Og her sætter man blandt andet ind ved at fokusere på, at al bomuld og uld skal stamme fra bæredygtige producenter, mens 30 % af bomulden skal være økologisk produceret. Ligeledes vil mærket arbejde for at nedsætte brugen af plastik ved at bruge genanvendt polyester i mere halvdelen af deres polyesterprodukter og herudover sætte ressourcer af til forskning i flere bæredygtige alternativer til de beklædningsmaterialer, som industrien bruger i dag. Det synes vi er ret sejt!

For tøjindustrien er et af de steder, hvor det for alvor vil kunne mærkes, hvis vi skaber flere bæredygtige alternativer til de produktionsmetoder, man anvender i dag. Derfor arbejder Vero Moda for at være frontløber for udviklingen og skubber allerede nu deres produktion i en mere bæredygtig og klimavenlig retning.

Du kan altså trygt og med god samvittighed give dig i kast med at finde dit nye ynglingstøj her. Prøv f.eks. at eksperimentere med en oversized T-shirt i kombination med et ellers stramtsiddende look. Eller hvad med en blød, fluffy sweater over en florlet, småblomstret kjole og et par sneaks til? Giv dine mørke klæder et romantisk strejf, med styles i luftige, pastelfarvede materialer. Mulighederne er mange og med Vero Moda har du ingen grund til at holde dig tilbage.