Sko, tøj og accessories fra Venice Beach

Filter (1)

45 varer

Man forelsker sig hurtigt i designene fra Venice Beach. Ikke nok med, at kreationerne er skønne, så giver brandets navn associationer til lange badestrande, surfing og kolde drinks lige ved hånden. Venice Beach er navnet på en af de mest kendte strande i verden. Stranden ligger i selveste Los Angeles som hver eneste dag tiltrækker alt fra kendisser til solbadere, motionister og surfere.

Kom i form med Venice Beach

Det er med disse ting i baghovedet, at brandet har kreeret skønne kollektioner siden 1989. Med et brændende ønske om at sportstøj kan være moderigtigt såvel som funktionelt, designer brandet sæson efter sæson stærke items lige til træningstasken. Dette er brandets forudsætning for at stå så stærkt, som det gør den dag i dag. Den behagelige pasform og kvalitetsmaterialer i særklasse begår sig både til cardio og styrketræning. Påfør dig selv den skønne symfoni af funktion og design, og få den ultimative oplevelse med din træning. Med Venice Beach og tankerne om sommer, sol og strande kan du nemt komme i dit livs form.

Behagelige farver med et twist af femininitet

Trods brandets californiske rødder lever brandets farvevalg godt op til den nordiske farvepalet. Farver er neutrale og klassiske, men med et twist af behagelige sommerfarver. De sorte, hvide og grå farver er dominerende, men du finder også lækre farvekombinationer i udvalget. Nuancerne er bløde som naturens blomster og er ganske enkelt en fryd for øjet. I udvalget finder du også modige designs med friske mønstre og motiverende statements. Sportstøjet er alsidigt og kan bruges til alt fra afslapning til træning, løb eller yoga. Træk i en blød, langærmet funktionstrøje og fede tights til en times yoga eller en dynamisk T-shirt til en spurt på løbebåndet. Find dine favoritter fra Venice Beach her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af