Populære filtre
65 varer

Tommy Hilfiger herreure til den stilbevidste mand

Er du på jagt efter det perfekte herreur, der binder dit look sammen? Uret, der giver dit outfit et hint af hverdagsluksus? Så er Zalandos udvalg af Tommy Hilfiger herreure til dig.

Vi elsker veldesignede accessories, hvorfor det er en selvfølgelighed at have disse tidløse og veldesignede herreure som en fast del af vores sortiment. Brandet har noget for enhver smag, hvad end du er til det hurtige race watch eller gentlemandens analoge urskiver.

Brandet designer ure i klassiske farver, som går godt til både jakkesæt og jeans. I mere end 25 år har de været førende inden for design af elegante herreure.

En verden af herreure fra Tommy Hilfiger

Du kan altid vende tilbage til Zalando, når du vil have et stort udvalg af ure til herrer at vælge blandt. Herreure fra Tommy Hilfiger kommer i et væld af designs, så du kan vælge den farve, størrelse, rem og model, der passer bedst til din stil.

Vi har de ekstravagante designs til dig, som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Men vi har selvfølgeligt også herreure fra Tommy Hilfiger til dig, som foretrækker de mere diskrete modeller.

I vores sortiment finger du modeller med urskiver i både mørke og klare nuancer. For et stilrent look kan du vælge en matchende urrem eller gå efter kontrasterende farvesammensætninger med en klar urskive og en mørk og markant urrem.

Sådan finder du det perfekte ur til herrer

Man kan groft sagt dele ure ind i to forskellige kategorier: Sportsure til hverdagsbrug og mere formelle ure, der egner sig bedste til begivenheder i jakkesæt og skjorte. Leder du efter et ur, du kan have på hver dag? Så bør du se på et sportsur fra Tommy Hillfiger.

De kommer med brudsikkert mineralglas og batteridrevet urværk. De kan også kan tåle regnvejr og håndvask.

Vælg modeller med både urværk og rem i rustfrit stål, for et herreur der garanterer holdbarhed og kvalitet. Hos Zalando har vi ure fra Tommy Hillfiger til enhver lejlighed.