Filter1

572 varer

Urban Outfitters – mærket der fylder garderoben med essentials

Navnet fornægter sig ikke. Urban Outfitters er alt det klassiske basistøj samt sko og tilbehør, du kan iklæde dig for at udstråle en afslappet storby-appeal. Fra studie og job og videre ud i fritiden til yndlingsaktiviteterne. Kollektionerne skifter konstant, så du hele tiden har muligheden for at få fingrene i unikke pieces, der ikke lige dukker op igen.

Klæd dig på med komfort og uden at føle dig begrænset af dit tøj. Stik i et par afslappede, baggy stofbukser fra Urban Outfitters toppet med en cropped top og et par løbesko – og voila din aktive livsstil er begyndt. Den løse pasform giver kroppen fri bevægelse. Nyd de velsiddende snit, når du sidder til en forelæsning og senere igen, når det er tid til at få rørt dig i fitnesscenteret.

Storbyens gågader og sommerens festivaler udgør en stor del af inspirationsmiljøet hos det amerikanske streetmærke, der er kendt for sin kant. Slå dig løs til koncerter i et par boyfriend-jeans, en sweatshirt bundet om livet og en bomberjakke som yderlag. Livet er bare sjovere med det rette kluns på kroppen.

Altid på farten med Urban Outfitters

Tiden står aldrig stille hos UO. Designidéerne hentes fra gadebilledet, hvor skiftende situationer livligt afløser hinanden i konstant flow. Alle årstider er dækket ind, så du kan lige så vel sole dig på stranden som gå efteråret i møde med en fleksibel, casual, urban stil, der hurtigt kan tilpasses vejret. Imiteret pels, rullekravetrøjer eller overalls. Lad elementerne blive ude i et sæt tøj, som beskytter dig med funktionalitet.

Enkelheden længe leve. Hos Urban Outfitters ligger opskriften i snittene. Du behøver ikke andet end en tætsiddende bodysuit over et par cigarette-jeans for at indtage dansegulvet på din yndlingsklub. Nyd fleksibiliteten og tilsæt blot en blazer og et par stiletter – og det næste forretningsmøde venter på dig.

I et look, der både er street og praktisk, kan du nemt navigere. Mærket er eksperter i hiphop-styles med højtaljede jeans og hættetrøjer som udgangspunkt. Du styrer selv beatet i outfits fra et mærke, hvor mode og funktion smelter sammen.

Et mærke i tråd med dine yndlingstendenser

Når dagen er omme, transformerer Urban Outfitters dig, så du bliver klar til at indtage natten. Et par sorte skindbukser, en transparent overdel med top under og et par ankelstøvler – alt naturligvis i sort. Et nyt look er i hus, som du kan krydre yderligere med et par sølvcreoler eller andre smykker. Så er festen i gang med modige snit direkte fra USA.

Du kommer aldrig til at tvivle på dit næste look. Det er slut med tøjkriser takket være Urban Outfitters kollektioner med udelukkende favoritter. Den røde tråd i sortimenterne er enkelhed, hvor forstyrrende glitter og glimmer er skåret væk. I stedet bliver du sendt i byen i skarpe rock-n-roll-snit.

Er du også vild med jeans i alle afskygninger? Så har du noget tilfælles med Urban Outfitters. Signaturproduktet er denimbukser i alt fra flared looks til cargojeans og shorts. Der er rå denim til alle årets begivenheder. Naturligvis gerne med unikke detaljer, som flossede kanter, lapper og stonewash.