Skab nye muligheder i din garderobe med en smuk sweater, bluse eller cardigan. Uanset årstiden så er bluser en vigtig del af dit look, og med kollektionerne fra Uno Pio Uno finder du en stil fyldt med klasse og ynde. Gennemført design med en masse feminine og romantiske detaljer, uanset om du leder efter stof eller strik.

Uno Pio Uno – feminint design

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, i det man har på. Ikke kun i forhold til at matche din personlighed, men også i forhold til de materialer, der er brugt. Du kan tydeligt mærke forskel på, hvilken type garn der er anvendt eksempelvis. Vi elsker en god sweater eller cardigan, og det skal helst føles som et varmt knus. Samtidig skal den have et godt design. Uno Pio Uno har fundet en unik måde at give strik masser af feminint udtryk. Det samme gælder deres elegante bluser, der sagtens kan matches med et afslappet eller professionelt look. Det er din mulighed for at skabe et outfit, der egner sig til sæsonen og som udtrykker din femininitet.

Komfort, design og varme

Forny dit look og gå næste sæson i møde med nogle smukke bluser eller noget dejligt strik, der kan lune og være med til at give dig et fantastisk outfit. Om du er til en afslappet stil eller et mere professionelt lok, så er der gode muligheder for at finde det helt rigtige i denne kollektion. Fyldt med feminin charme har brandet formået at skabe designs, der kan give dig dette smukke look året rundt. Sammen med et par jeans kan en sweater sagtens bære en afslappede charme, men bruges den sammen med en nederdel og eksempelvis et par pumps, fuldendes det professionelle look. Derfor kan en bluse eller cardigan i dette udvalg hurtigt blive en favorit i klædeskabet.

Inspiration