accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Me. Unlimited.

Se filmen

Mode uden begrænsninger. Præcis som dig.

Der findes mange måder at udtrykke sin personlighed på. Med mere end 1.900 brands giver vi dig muligheden, og det med sæsonens nyeste mode. Mød fire kompromisløse kvinder, og lad dig inspirere af deres unikke personligheder og looks med det bedste fra modig til afslappet.

BETH
DITTO

"Vær dig selv! Jeg kan ikke fornægte mig selv, og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre. De kan tænke, hvad de vil."

Shop stilen
Se filmen

Beths rockstjerne-attitude går igen i alt, hun gør. Hendes unikke fremtoning og personlighed inspirerer kvinder fra hele verden til at acceptere sig selv for den, de er. Lad dig inspirere af den amerikanske singer-songwriters modige tilgang til moden på og uden for scenen, og gør den til din egen.

Udforsk Beths stil

HANNE GABY
ODIELE

"Jeg lader ingen andre fortælle mig, hvem jeg er. Den eneste som kan gøre det, er jeg selv."

Shop stilen
Se filmen

Hanne Gaby er ikke bange for at vise sin banebrydende individualitet, hverken når det gælder hendes personlighed eller stil. Interkønsaktivisten anvender sin unikke baggrund til at skabe awareness inden for området. Den belgiske model står for det hun tror på, og det gør hende til et af de modigste navne i dagens modeindustri.

Udforsk Hanne Gabys stil

SONIA
BEN AMMAR

"Jeg er en drømmer og en smule uforudsigelig. Jeg vil altid forblive et barn."

Shop stilen
Se filmen

Sonias stil er tilbagelænet med et klassisk touch, og dette reflekterer den franske model og musikers afslappede attitude. Sideløbende med timerne på catwalken, bruger hun tid på sit studie og diverse humanitært hjælpearbejde med flygtninge, og drømmer om sine næste store mål.

Udforsk Sonias stil

ALEXANDRA
WESTER

"Gå din egen vej og ha' et åbent sind. Der er altid noget nyt, som man kan udforske."

Shop stilen
Se filmen

Alexandras stil veksler mellem sporty på banen og glamour på catwalken. Sådan kan hun lide det. Hun er drevet af sine ambitioner, og sætter mål, som synes umulige for andre – dog uden at miste jordforbindelsen. Hun finder altid nye måder at lade hendes mange forskellige sider komme til udtryk.

Udforsk Alexandras stil

You are unlimited

Unlimited handler om at udforske hvem du er. Det er ikke en kasse, som andre putter dig i eller en egenskab, som du reduceres til. Tværtimod. Det er friheden til at vise hvem du er, uanset hvem du er. Udforsk den nye sæsons mode og find præcist det der er dig.

Udforsk alle styles